Επιλογή Σελίδας

Απεντομώσεις

Απεντομώσεις | Eco – Αποφράξεις

Οι απεντομώσεις εφαρμόζονται για την καταπολέμηση ανεπιθύμητων εντόμων και έχουν να κάνουν με την ανθρώπινη ασφάλεια και υγεία. Για αυτό το λόγο, πρέπει να γίνονται μόνο από εταιρείες με ειδική άδεια για απεντομώσεις και από εξειδικευμένο προσωπικό. Τα έντομα εγκυμονούν αρκετούς κινδύνους για την υγεία μας και πρέπει να αντιμετωπίζονται το συντομότερο δυνατόν. Είναι πλέον γνωστό, ότι μεταφέρουν μικρόβια και ασθένειες που μπορούν να προσβάλουν τον άνθρωπο και τα κατοικίδια. Η εταιρεία Eco-αποφράξεις, διενεργεί απεντομώσεις στην Αθήνα και όλη την Αττική. Διαθέτει ειδική άδεια από το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης και σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001. Το προσωπικό μας, αποτελείται από εξειδικευμένους απολυμαντές με μεγάλη επαγγελματική πείρα και ειδικούς επιστήμονες, οι οποίοι έχουν την ευθύνη και επίβλεψη των εργασιών. Οι ειδικοί της εταιρείας μας, ενημερώνονται συνεχώς για τις νέες τεχνικές και τεχνολογίες στις απεντομώσεις, συμμετέχοντας σε σεμινάρια και συνέδρια του κλάδου.

Η εμφάνιση εντόμων στις κατοικίες και τους χώρους εργασίας, είναι συχνές στα αστικά κέντρα αλλά και στην εξοχή. Προτεραιότητά μας είναι η προστασία της περιουσίας και της υγιεινής σας, από αυτού του είδους τις απειλές. Οι ειδικοί της εταιρίας μας, μπορούν να απαλλάξουν τους χώρους σας, από αυτούς τους ανεπιθύμητους επισκέπτες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε απεντομώσεις οποιουδήποτε χώρου, όπως κατοικίες, χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος, ξενοδοχεία, αποθήκες, δημόσιους χώρους κ.τ.λ. Η χρήση εγκεκριμένων προϊόντων από τον Ε.Ο.Φ. συμβάλουν στην αποτελεσματική και οριστική λύση για οποιοδήποτε έντομο. Για απεντομώσεις, μπορείτε να μας καλείτε 24 ώρες το 24, 7 ημέρες την εβδομάδα και όλο το χρόνο στο τηλέφωνο…….

απεντομώσεις

Καλέστε τώρα και μάθετε για τις Προσφορές μας.

απεντομώσεις

Απεντομώσεις επαγγελματικών χώρων

Η παρουσία ανεπιθύμητων εντόμων στις επιχειρήσεις, μπορεί να αποτελέσει σοβαρό πρόβλημα για την υγεία των πελατών και των εργαζομένων. Η καλή εικόνα μιας επιχείρησης, μπορεί να προσβληθεί ανεπανόρθωτα, από την παρουσία αυτών των ανεπιθύμητων εντόμων. Επίσης, μπορεί να αποτελέσει μεγάλο κίνδυνο, για την παραγωγική διαδικασία του επαγγελματικού σας χώρου. Όπως αναφέραμε, οι απεντομώσεις, είναι μία διαδικασία για την καταπολέμηση του πληθυσμού των εντόμων σε επαγγελματικούς χώρους. Έχουν αυξημένη υγειονομική σημασία, διότι τα έντομα είναι φορείς μικροβίων, παθογόνων μικροοργανισμών και υπεύθυνα για αρκετές ασθένειες. Οι απεντομώσεις, μπορούν να θεωρηθούν και έμμεση απολύμανση, διότι με την εξόντωση των εντόμων απαλλάσσεστε ταυτόχρονα  και από πολλούς ανεπιθύμητους μικροοργανισμούς. Οι απεντομώσεις επιτυγχάνονται με διάφορους τρόπους, όπως:

  • ψεκασμός με εγκεκριμένα σκευάσματα
  • εφαρμογή τζελ εντομοκτόνων
  • ψεκασμός με ειδικούς νεφελο-ψεκαστήρες

Η εταιρεία μας, συνεργάζεται με μία πληθώρα χώρων εστίασης, καταστημάτων και δημόσιων υπηρεσιών σε όλη την Αττική. Αναλύοντας τις ανάγκες της επιχείρησής σας, διαμορφώνουμε μαζί, ένα πρόγραμμα απεντόμωσης, προσαρμοσμένο στις ιδιαιτερότητες του χώρου σας.

Απεντομώσεις – Είδη εντόμων

Η εταιρεία Eco – αποφράξεις, αναλαμβάνει το σχεδιασμό ολοκληρωμένων προγραμμάτων για απεντομώσεις, σε όλη την Αττική. Εντοπίζουμε όλες τις πιθανές αιτίες ανάπτυξης των εντόμων, κάνουμε ταυτοποίηση και κατόπιν, επιλέγουμε την κατάλληλη μέθοδο αντιμετώπισης. Τα προϊόντα που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας, δεν έχουν επιπτώσεις στον άνθρωπο και τα κατοικίδια και είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Οι απεντομώσεις, που αναλαμβάνει η εταιρεία eco – αποφράξεις, αφορούν την καταπολέμηση εντόμων που συναντάμε συχνά σε κατοικίες και επιχειρήσεις όπως:

  • Κατσαρίδες

Ένας από τους πιο συχνούς, αλλά και ανεπιθύμητους επισκέπτες των κατοικιών στις πόλεις, είναι οι κατσαρίδες. Οι κατσαρίδες είναι φορείς ασθενειών, διότι ζουν μέσα σε αποχετεύσεις. Συνήθως από τα σιφώνια, ή από ρωγμές, εισέρχονται στο εσωτερικό του σπιτιού και προσεγγίζουν τα τρόφιμα της κουζίνας μας. Αρκετές φορές, οι κατσαρίδες έχουν δυσάρεστη οσμή και τα περιττώματά τους είναι αίτιο για αλλεργίες και μολύνσεις.. Διαβάστε περισσότερα για απεντόμωση κατσαρίδων εδώ.

απεντομώσεις
  • Μυρμήγκια

Τα μυρμήγκια, εισβάλλουν στις αυλές ή το εσωτερικό των κατοικιών, αναζητώντας συνήθως τροφή. Είναι δραστήρια, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες του έτους και τα συναντάμε μέσα σε ντουλάπια, κάτω από νεροχύτες, σε ρωγμές και πολλά ακόμα κρυφά σημεία. Για απεντομώσεις μυρμηγκιών, εφαρμόζουμε ψεκασμούς με οικολογικά εντομοκτόνα, τοποθετούμε μη τοξικό gel και έτσι εξασφαλίζουμε άριστα αποτελέσματα, σε όλους τους χώρους της κατοικίας ή της επιχείρησής σας. Διαβάστε περισσότερα για απεντόμωση μυρμηγκιών εδώ.

  • Κοριοί

Οι κοριοί είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο, που συναντάται συχνά σε κατοικίες, χώρους εστίασης, στρατόπεδα, ξενοδοχεία και δημόσιους χώρους. Κρύβονται Κυρίως μέσα σε στρώματα κρεβατιών, ξύλινα έπιπλα, πατώματα παρκέ, ακόμα και σε τοίχους. Είναι ανθεκτικοί σε όλες τις συνθήκες περιβάλλοντος και τρέφονται με αίμα. Αφήνουν ένα στενό και μακρύ σημάδι στο σώμα και μπορούν ρουφήξουν αίμα, έξι φορές το βάρος τους. Οι κοριοί πολλαπλασιάζονται πολύ γρήγορα και μπορούν να μείνουν ενεργοί για πολλούς μήνες.Η αντιμετώπισή τους πρέπει να γίνει αποτελεσματικά και στη συνέχεια να απομακρυνθούν από τον χώρο, διαφυλάσσοντας την προσωπική σας υγεία και ασφάλεια. Διαβάστε περισσότερα για απεντόμωση κοριών εδώ.

  • Ψύλλοι

Οι ψύλλοι μεταφέρονται συνήθως μέσα στο σπίτι, από κατοικίδια ζώα όπως οι γάτες και οι σκύλοι. Έχουν μικρό μέγεθος, περίπου στα τέσσερα χιλιοστά και είναι φορείς ασθενειών όπως ο τύφος και ο μελιταίος πυρετός, οι οποίες μπορούν να μεταδοθούν στον άνθρωπο. Τους βρίσκουμε συνήθως σε ρωγμές του σπιτιού, έπιπλα και κρεβάτια. Τρέφεται κυρίως με αίμα ζώων ή ανθρώπων και τα αυγά τους εκκολάπτονται μέσα σε 2 έως 14 ημέρες. Διαβάστε περισσότερα για απεντόμωση ψύλλων εδώ.

  • Σκόρος

Οι σκόροι χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, τους σκόρους τροφίμων και τον σκόρο ρούχων. Ο σκόρος των ρούχων βρίσκεται μέσα σε ντουλάπες με μάλλινα και βαμβακερά, όπου και τρέφεται με αυτά. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας επεμβαίνουν άμεσα και καταπολεμούν τον σκόρο, με οικολογικά και πιστοποιημένα προϊόντα. Διαβάστε περισσότερα για απεντόμωση σκόρου εδώ.

  • Ακάρεα

Τα ακάρεα, είναι αραχνοειδή ζωύφια αόρατα στο γυμνό μάτι και βρίσκονται σχεδόν σε όλες τις κατοικίες. Μπορούν να οδηγήσουν σε χρόνιες αλλεργικές αντιδράσεις και είναι ιδιαιτέρως ενοχλητικά, για άτομα τα οποία πάσχουν από άσθμα. Βρίσκονται συνήθως σε στρώματα, χάλια και καναπέδες του σπιτιού. Διαβάστε περισσότερα για απεντόμωση ακάρεων εδώ.