Επιλογή Σελίδας

Καταπολέμηση κατσαρίδων

Τρόποι για την καταπολέμηση κατσαρίδων

Κατσαριδοκτόνα

Καταπολέμηση κατσαρίδων – Οι κατσαρίδες, είναι ένας από τους πιο ανεπιθύμητους και συχνούς επισκέπτες της κατοικίας μας. Μεταφέρουν ασθένειες λόγω του ότι ζουν μέσα σε αποχετεύσεις και εισέρχονται στο σπίτι, από ρωγμές, σιφώνια μπάνιου και κάτω από πόρτες, ώστε να προσεγγίσουν τρόφιμα από την κουζίνα. Πολλές είναι οι φορές, που αφήνουν δυσάρεστες οσμές μέσα στο σπίτι και τα περιττώματά τους προκαλούν μολύνσεις και αλλεργίες.

Οι απεντομώσεις κατσαρίδων είναι δύσκολη υπόθεση, γιατί οι κατσαρίδες είναι πολύ ανθεκτικές. Κάποια εντομοκτόνα του εμπορίου μπορούν να αντιμετωπίσουν το άμεσο πρόβλημα. Η συχνή χρήση τους όμως, μειώνει την αποτελεσματικότητα τους. Οι κατσαρίδες είναι το πιο προσαρμόσιμο έντομο και γι’ αυτό το λόγο έχει αποκτήσει μεγάλη ανθεκτικότητα στις χημικές ουσίες που περιέχουν τα κατσαριδοκτόνα του εμπορίου. Έτσι, συχνά απαιτείται, η απεντόμωση από ειδικευμένο τεχνικό έλεγχου παράσιτων, για την οριστική καταπολέμηση κατσαρίδων με οικολογικά μη τοξικά φάρμακα, ασφαλή για τον άνθρωπο και τα ζώα.

Συμβουλή: θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή τον εντομοκτόνων του εμπορίου. Η επαφή με τέτοια σκευάσματα μπορεί να προκαλέσει δηλητηρίαση, δερματική αλλεργική αντίδραση και αναπνευστικά προβλήματα. Κάποια  από αυτά δεν είναι ασφαλή για τα παιδιά αλλά και τα κατοικίδια ζώα.

Καταπολέμηση κατσαρίδων

Καλέστε τώρα και μάθετε για τις Προσφορές μας.

Συσκευές με υπερήχους

Συχνά μας ρωτούν για την αποτελεσματικότητα των συσκευών που υπόσχονται την καταπολέμηση κατσαρίδων με ηλεκτρομαγνητικά ή τα υπερηχητικά μέσα απώθησης.
Εμπειρικά και μόνο καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι δεν είναι αποτελεσματικά για την καταπολέμηση κατσαρίδων και δεν συνιστώνται για την πρόληψη ή την αντιμετώπιση προσβολών από κατσαρίδες. Πολλοί από τους πελάτες μας έχουν πει ότι έχουν δοκιμάσει ανεπιτυχώς να απαλλαγούν από τις κατσαρίδες με τέτοιες συσκευές, χωρίς όμως να έχουν αποτέλεσμα.

Καταπολέμηση κατσαρίδων

Απεντόμωση / Κατσαριδοκτονία από την ECO-apofraxeis

Η διαδικασία για την καταπολέμηση κατσαρίδων που ακολουθούμε στην ECO-apofraxeis είναι η ακόλουθη:

Έλεγχος του χώρου που θα εφαρμοστεί η απολύμανση για κατσαρίδες. Ο έλεγχος απαιτείται για να επιλέξουμε την καλύτερη μέθοδο για καταπολέμηση κατσαρίδων.

Ψεκασμός χαμηλής πίεσης με οικολογικά μη τοξικά σκευάσματα σε όλους τους χώρους του σπιτιού. (στη λεκάνη, το μπάνιο, τα σιφώνια, τα φρεάτια, την κουζίνα, την αποθήκη, τα μπαλκόνια, τους εξωτερικούς χώρους κ.τ.λ.)

Δόλωμα σε μορφή gel. Για τους χώρους που υπάρχουν παιδιά ή κατοικίδια τα δολώματα μπαίνουν σε δολωματικούς σταθμούς προκειμένου να αποφευχθεί η επαφή τους με αυτά.

Χρησιμοποιούμε επαγγελματικά απολυμαντικά. Απόλυτα ασφαλή για τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον – σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας και τον ΕΟΦ.

Για την εφαρμογή απολύμανση κατσαρίδων θα πρέπει οι χώροι του σπιτιού να έχουν καθαριστεί σχολαστικά. Το εντομοκτόνο θα πρέπει να διατηρηθεί για αρκετές μέρες μετά την εφαρμογή του, για την οριστική καταπολέμηση κατσαρίδων.

Καταπολέμηση κατσαρίδων σε διαμέρισμα πολυκατοικίας.

Για τα διαμερίσματα θα πρέπει να γίνει απεντόμωση κατσαρίδων σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους. Εφαρμόζουμε ψεκασμούς στο κλιμακοστάσιο, τα φρεάτια, λεβητοστάσιο, έξω περιμετρικά της πολυκατοικίας και τον κήπο αν υπάρχει. Έτσι εξασφαλίζεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την καταπολέμηση κατσαρίδων και φυσικά είναι οικονομικότερο. Καλό θα είναι λοιπόν, να ενημερώσετε και τους υπόλοιπους ενοίκους της πολυκατοικίας, για να προγραμματιστεί μια ολοκληρωμένη απολύμανση για την οριστική καταπολέμηση κατσαρίδων.

Κατσαρίδες τέλος! Απεντόμωση κατσαρίδων ECO-apofraxeis

Η γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση χαρακτηρίζει την εταιρία απεντομώσεων ECO-apofraxeis. Με το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας για εσάς, τα παιδιά σας αλλά και τα κατοικίδια ζώα σας. H εταιρία απολυμάνσεων eco-apofraxeis διενεργεί βιολογικές απολυμάνσεις και απεντομώσεις με φιλικά προς το περιβάλλον και τα ζώα εντομοκτόνα.

Αν επιθυμείτε μία επίσκεψη στο σπίτι σας από επιθεωρητή παρασιτολογικού ελέγχου της eco-apofraxeis, καλέστε μας στο [Εμφάνιση Τηλεφώνου]