Επιλογή Σελίδας

Μυρμήγκια στο σπίτι

Μυρμήγκια στο σπίτι – Eco Αποφράξεις

Τα μυρμήγκια στο σπίτι, είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο τους καλοκαιρινούς μήνες. Μαζί με μια πληθώρα από ενοχλητικά έντομα, τα μυρμήγκια εισβάλουν στους χώρους των κατοικιών, οι οποίοι χρειάζονται άμεσα απεντόμωση. Συνήθως τα συναντάμε στον χώρο της κουζίνας, στην οποία προσπαθούν να εντοπίσουν υπολείμματα φαγητών. Τα μυρμήγκια στο σπίτι, μπορούν να αντιληφθούν διαθέσιμες πηγές τροφής, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, γιαυτό βεβαιωθείτε ότι δεν αφήνετε εκτεθειμένα τα τρόφιμα.

Το μυρμήγκι θεωρείτε από τα καθαρά έντομα, όμως δεν ξέρουμε που έχει περπατήσει πριν βρεθεί στον πάγκο της κουζίνας μας. Καθαρίστε οποιοδήποτε στερεό ή υγρό υπόλειμμα τροφής, όπως ψίχουλα και κολλώδεις ουσίες. Κατά την διάρκεια του καθαρίσματος, δώστε ιδιαίτερη προσοχή κάτω από ηλεκτρικές συσκευές και έπιπλα και βεβαιωθείτε ότι ο κάδος της κουζίνας σας είναι καλά σκεπασμένος με το καπάκι του. Εάν έχετε κατοικίδια, βεβαιωθείτε ότι μαζεύετε το μπολάκι τους την ώρα που θα σταματήσουν να τρώνε. Για να αποτρέψετε την είσοδο στα μυρμήγκια στο σπίτι, προσπαθήστε να σφραγίσετε, ρωγμές και χαραμάδες που θα εντοπίσετε.

μυρμήγκια στο σπίτι
μυρμήγκια στο σπίτι

Φυσικοί τρόποι αντιμετώπισης για μυρμήγκια στο σπίτι

Για αρχή, είναι να εντοπίσετε την φωλιά και τους “δρόμους” που χρησιμοποιούν για να εισβάλουν τα μυρμήγκια στο σπίτι σας. Εκεί πρέπει να εφαρμόσετε μερικούς από τους φυσικούς τρόπους που θα σας προτείνουμε, ώστε να κάνετε τον χώρο σας ένα ενοχλητικό μέρος για τα μυρμήγκια.

  • Ρίξτε έξω από τις πόρτες και τα παράθυρα σας μαγειρική σόδα.
  • Βάλτε 3 κουταλιές της σούπας ξύδι μέσα σε μισό λίτρο νερό και περάστε τους πάγκους της κουζίνας και το πάτωμα.
  • Αφήστε στους “δρόμους” που δημιουργούν για να περπατάνε, κανέλα ή κόκκινο πιπέρι.
  • Η μυρωδιά της μέντας είναι αρκετά ενοχλητική για τα μυρμήγκια στο σπίτι. Μπορείτε να αγοράσετε μερικά γλαστράκια και να τα τοποθετήσετε κοντά στα σημεία που χρησιμοποιούν για να εισχωρήσουν στην κατοικία σας.
  • Στύψτε 3 λεμόνια μέσα σε μισό λίτρο νερό, ώστε να φτιάξετε ένα φυσικό εντομοαπωθητικό και ψεκάστε γύρω από το σπίτι.
  • Αν συνεχίσουν να εισβάλουν τα μυρμήγκια στο σπίτι, καθαρίστε τα ντουλάπια σας από τυχόν υπολείμματα τροφών και τοποθετήστε μέσα μπαχαρικό γαρύφαλλο.

Καλέστε τώρα και μάθετε για τις Προσφορές μας.

Εμφάνιση Τηλεφώνου

Αντιμετώπιση μυρμηγκιών από τους ειδικούς

Οι τρόποι που αναφέραμε, μπορούν να αντιμετωπίσουν προβλήματα μικρής έκτασης για μυρμήγκια στο σπίτι. Αν το πρόβλημα συνεχιστεί τότε χρειάζεστε απεντόμωση με ειδικά σκευάσματα, ώστε να απαλλαγείτε άμεσα από αυτά. Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας, γνωρίζει άψογα όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των εντόμων που εισβάλουν στο σπίτι. Έτσι, εγγυώνται την αποτελεσματική αντιμετώπισή τους. Διαθέτοντας τα πιο ισχυρά εντομοκτόνα, ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε σας κλήση και ερχόμαστε στον χώρο σας, για εκτίμηση της κατάστασης. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα και απολύτως ασφαλή για τα κατοικίδια και την οικογένεια σας. Καλέστε μας στο [Εμφάνιση Τηλεφώνου] και θα είμαστε κοντά σας.