Επιλογή Σελίδας

Αποφράξεις

Eco – Αποφράξεις

Η εταιρεία Ecoαποφράξεις, εδώ και μία πενταετία δραστηριοποιείται στο χώρο των αποφράξεων και βρίσκεται πλέον στην κορυφή του κλάδου. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε, συμβαδίζουν με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και διατάξεις για την προστασία του περιβάλλοντος. Οι έμπειροι τεχνικοί μας, έρχονται στην κατοικία σας άμεσα και με χαμηλό κόστος, για οποιουδήποτε είδους Αποφράξεις τους χρειαστείτε. Το προσωπικό μας, παρακολουθεί συνεχώς νέα σεμινάρια, ώστε να έχει τις απαραίτητες γνώσεις και να λύνει κάθε βλάβη του δικτύου σας, με επιτυχία. Αναλαμβάνουμε Αποφράξεις εσωτερικών και εξωτερικών σωληνώσεωναποχετεύσεώς, αλλά και τη συντήρηση του αποχετευτικού σας δικτύου. Προσφέρουμε λύσεις σε κάθε είδους Αποφράξεις, με αρκετά χαμηλό κόστος, προσαρμοσμένο στην εποχή. Δίνουμε οριστική λύση, σε βουλωμένες σωληνώσεις και αποχετεύσεις και τις επαναφέρουμε σε άριστη λειτουργία.

Το πελατολόγιο της εταιρείας Eco apofraxeis, περιλαμβάνει επιχειρηματίες και κατοίκους της Αττικής, διαχειριστές πολυκατοικιών αλλά και δημόσιους οργανισμούς. Αναλαμβάνουμε άμεσα αποφράξεις Πειραιάς και αποφράξεις Αθήνα. Το αποχετευτικό δίκτυο είναι ένα από τα μέρη μιας κατοικίας, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλα προβλήματα. Είναι λοιπόν σίγουρο, ότι χρειάζεται την καλύτερη συντήρηση, για να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις. Οποιουδήποτε είδους βούλωμα, μπορεί να διαταράξει την καθημερινότητά μας αν δεν το αντιληφθούμε εγκαίρως. Οι αιτίες φραγής των αποχετεύσεων συμβαίνουν συνήθως, από απροσεξία των ιδιοκτητών. Ρίχνοντας αποφάγια στους νεροχύτες, χαρτιά στη λεκάνη της τουαλέτας και τρίχες στην μπανιέρα, έχει ως αποτέλεσμα, να φράζουν τα σιφώνια και οι σωληνώσεις. Τα χημικά του εμπορίου για Αποφράξεις, συνήθως δεν έχουν μόνιμο αποτέλεσμα και το βούλωμα προκαλείται ξανά, μετά από κάποιες μέρες. Αυτού του είδους βλάβες, επιδιορθώνονται και έχουν μόνιμο αποτέλεσμα, μόνο από κάποια εξειδικευμένη εταιρεία για Αποφράξεις.

Αποφράξεις

Καλέστε μας ΤΩΡΑ!! Για κάθε είδους Αποφράξεις Εμφάνιση Τηλεφώνου

Για οποιοδήποτε πρόβλημα καθαρισμού του δικτύου σας, η εταιρεία μας, εγγυάται, ότι το αποτέλεσμα θα είναι άμεσο και μόνιμο. Για κάθε λόγο φραγής του αποχετευτικού σας συστήματος, η εταιρεία μας είναι δίπλα σας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, και 365 μέρες του χρόνου. Η εταιρεία Eco – Αποφράξεις, διασφαλίζει τη φυσιολογική ροή των υδάτων της κατοικίας και της επιχείρησής σας. Προσφέρουμε άρτιες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε Αποφράξεις, έχοντας μεγάλη πείρα στον κλάδο, υπερσύγχρονα μηχανήματα και άψογο επαγγελματισμό.


Μέθοδοι για Απόφραξη αποχετεύσεων

Αποφράξεις με κάμερα βιντεοσκόπησης

Με την χρήση της διαγνωστικής κάμερας, εντοπίζονται εύκολα και άμεσα, τα προβλήματα του αποχετευτικού συστήματος κατοικιών. επιχειρήσεων και δημόσιων υπηρεσιών. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να επιλυθούν με απόλυτη ακρίβεια, ταχύτητα και μείωση του κόστους εργασιών. Η βιντεοσκόπηση βοηθάει επίσης και στην προστασία του περιβάλλοντος, αφού προλαμβάνει τις διαρροές λυμάτων, οι οποίες είναι βλαβερές για τον υδροφόρο ορίζοντα. Η ειδική κάμερα βιντεοσκόπησης, είναι μία νέα τεχνική η οποία συμβάλει στον εντοπισμό του προβλήματος και βοηθά στις Αποφράξεις. Με την χρήση της,  το προσωπικό μας εντοπίζει το σημείο φραγής του συστήματος  και προχωράει στις Αποφράξεις, με απόλυτη ακρίβεια. Η τεχνική αυτή, εξοικονομεί πολύ χρόνο, μειώνει το κόστος και εγγυάται την αποτελεσματικότερη λύση. Η χρήση της, επιβάλλεται σε αποχετεύσεις που βουλώνουν συχνά, χτυπώντας έτσι το πρόβλημα στη ρίζα του, και λύνοντας το μόνιμα.

Η ειδική κάμερα, εντοπίζει το πρόβλημα σε οποιοδήποτε βάθος και δίνει την ευχέρεια στο προσωπικό να επέμβει άμεσα. Με αυτό τον τρόπο, αντικαθιστούμε μόνο το κομμάτι που υπάρχει το πρόβλημα, γλιτώνοντας χρόνο και μειώνοντας το κόστος στις Αποφράξεις. Η εξυπηρέτησή σας γίνεται αποτελεσματικά, εφόσον το προσωπικό, γνωρίζει με ακρίβεια το σημείο που πρέπει να εργαστεί. Με την κάμερα, μπορούμε να επιθεωρήσουμε την κατάσταση ολόκληρης της αποχέτευσης  και να εντοπίσουμε διαρροές ή τυχόν καθίζηση του δικτύου.

Κατόπιν, συντάσσεται μία τεχνική έκθεση που παρουσιάζεται στον πελάτη, όπως επίσης δίνεται και ένα DVD με την καταγραφή της έρευνας. Αφού ολοκληρωθεί ο έλεγχος με την ειδική κάμερα και εντοπιστεί το πρόβλημα, η ομάδα αναλαμβάνει την αποκατάσταση της φυσιολογικής ροής και την επισκευή του αγωγού. Στη συνέχεια, κάνοντας μία τακτική συντήρηση αποτρέπουμε την φραγή του συστήματος και τις περιττές Αποφράξεις στο μέλλον.

Αποφράξεις, Apofraxeis

Καλέστε τώρα και μάθετε για τις Προσφορές μας.

Αποφράξεις με Υδροβολή

Προσφέρουμε υπηρεσίες σε Αποφράξεις αποχετεύσεων και φρεατίων, με τη χρήση υδροβολής σε όλη την Αττική. Η υδροβολή είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος, για την αποσυμφόρηση των σωληνώσεων και την αποτελεσματική λύση οποιουδήποτε είδους φραγής. Το προσωπικό μας είναι εφοδιασμένο με μηχανήματα υδροβολής υψηλής πίεσης, τα οποία χρησιμοποιούνται σε Αποφράξεις, για οποιοδήποτε μέγεθος αγωγού. Επίσης, το μεγάλο μήκος τους, μας επιτρέπει να φτάνουμε σε οποιοδήποτε βάθος του δικτύου αποχέτευσης ή των φρεατίων. Η απόφραξη με υδροβολή, μπορεί να παρακολουθείται ταυτόχρονα, με την ειδική κάμερα ώστε να μην προκαλέσει καμία ζημιά στις αποχετεύσεις.

Η αντλία υψηλής πίεσης για Απόφραξη, αποτελείται από ένα ελαστικό σωλήνα, ο οποίος έχει στην άκρη του ειδικά μπέκ. Η κεφαλή καθαρισμού ωθείται στις σωληνώσεις απελευθερώνοντας με μεγάλη πίεση το νερό προς τα πίσω. Έτσι, διαλύονται οποιεσδήποτε ύλες έχουν φράξει το φρεάτιο,  όπως χώμα, σκουπίδια, ρίζες κ.α. Αντίστοιχα, στις αποχετεύσεις διαλύει τα πετρωμένα λήμματα και επαναφέρει την φυσιολογική ροή των υδάτων. Για την απομάκρυνση των υλών αυτών, χρησιμοποιούνται ειδικές αντλίες αναρρόφησης που τα μεταφέρουν στις δεξαμενές των βυτιοφόρων οχημάτων. Η ομάδα μας εργάζεται με τα υψηλότερα πρότυπα, για την λύση των προβλημάτων της αποχέτευσης σας.  Έτσι εγγυόμαστε ότι θα την επαναφέρουν σε άψογη λειτουργία, το συντομότερο δυνατόν.

Αποφράξεις με ατσαλίνα

Οι Αποφράξεις με ατσαλίνα ή spiral, αποτελούν μια από τις παραδοσιακές μεθόδους απόφραξης. Οι έμπειροι τεχνικοί της εταιρείας μας, κατόπιν ενός λεπτομερούς ελέγχου, επιλέγουν την κατάλληλη ατσαλίνα ανάλογα με το μήκος και τη διάμετρο του φραγμένου αγωγού. Η απόφραξη με ατσαλίνα προτιμάται συνήθως σε παλιές και εύθραυστες σωληνώσεις, που απαιτούν προσοχή. Σε σωληνώσεις στις οποίες τα άλλα αποφρακτικά μέσα μπορεί να προκαλέσουν ζημιές.

Pressure Washer , Αποφράξεις με Υδροβολή

Eco – Αποφράξεις, σε Αθήνα και Αττική

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί της εταιρείας μας, σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό, είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν και να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης. Για Αποφράξεις στην Αθήνα και όλη την Αττική καλέστε μας στο τηλέφωνο... Προσφέρουμε ποιοτικές λύσεις σε κάθε είδους απόφραξη, με ένα υπερσύγχρονο στόλο οχημάτων, ειδικευμένο προσωπικό και αποφρακτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Με χαμηλό κόστος και χωρίς περιττά μερεμέτια, εντοπίζουμε το πρόβλημα με τις ειδικές κάμερες που εισάγουμε στις σωληνώσεις, επαναφέροντας το δίκτυο σε άριστη κατάσταση. Είμαστε στη διάθεση σας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, για την άμεση εξυπηρέτηση σας. Με τις ειδικές κάμερες, τα μηχανήματα υδροβολής και τις αντλίες αναρρόφησης, δίνουμε την ιδανική λύση σε όλες τις Αποφράξεις. Μερικά από τα πλεονεκτήματα μας είναι το έμπειρο προσωπικό, ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός, η ταχύτητα επέμβασης, η αποτελεσματικότητα και οι χαμηλές τιμές.

Αναλαμβάνουμε καθαρισμό και απολύμανση φρεατίων, αποχετεύσεων και υδρορροών. Επίσης αναλαμβάνουμε και μικρότερης κλίμακας Αποφράξεις όπως ξεβούλωμα νεροχύτη, ξεβούλωμα μπανιέρας, ξεβούλωμα τουαλέτας, απόφραξη σιφωνιού δαπέδου και ξεβούλωμα νιπτήρα.

Δραστηριοποιούμαστε σε όλη την Αττική, έχοντας στη διάθεσή μας έναν σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα για λάθε τύπου βουλώματος και συντήρησης αποχετευτικών δικτύων.

Αποφράξεις στην Αθήνα