Επιλογή Σελίδας

Απόφραξη φρεατίου

Eco Αποφράξεις – Απόφραξη φρεατίου

Απόφραξη φρεατίουΠριν μιλήσουμε για την απόφραξη φρεατίου, ας μάθουμε μερικά βασικά πράγματα για αυτό. Τα φρεάτια είναι οι χώροι που καταλήγουν τα δίκτυα των κατοικιών και των καταστημάτων και εξυπηρετούν τα ακάθαρτα και τα όμβρια ύδατα. Επικοινωνούν με τους υπόγειους αγωγούς και στο άνοιγμα τους έχουν πάντοτε μια σχάρα, ώστε να εμποδίζουν τα σκουπίδια, να εισέρχονται στο εσωτερικό τους. Η φραγή των φρεατίων είναι ένα αρκετά συχνό φαινόμενο, ειδικά στην Αττική.

Το βούλωμα ενός φρεατίου οφείλετε συνήθως στην κακή κατασκευή, την συσσώρευση φύλλων δέντρου, λάσπης, οικοδομικών υλικών και σκουπιδιών. Μια ακόμα αιτία για το φράξιμο των φρεατίων μπορεί να είναι η υπερβολική ανάπτυξη ριζών στο εσωτερικό τους. Αρκετές φορές, οι ρίζες δέντρων μεγαλώνουν μέσα στο φρεάτιο και εμποδίζουν την ομαλή ροή των υδάτων. Ως αποτέλεσμα ενός βουλωμένου φρεατίου, έχουμε την υπερχείλιση ακάθαρτων υγρών και έντονη δυσοσμία. Ο τρόπος για την απόφραξη φρεατίου ποικίλει, ανάλογα με την κατάσταση που βρίσκεται το φρεάτιο και την φύση του προβλήματος.

 

Απόφραξη φρεατίου

Καλέστε τώρα και μάθετε για τις Προσφορές μας.

Τρόποι για την απόφραξη φρεατίου

Ενώ σε κάποιους τύπους αποφράξεων, όπως του νιπτήρα, της μπανιέρας και της λεκάνης, μπορείτε να δώσετε και μόνοι σας την λύση, στην απόφραξη φρεατίου χρειάζεται εξειδικευμένο προσωπικό και τα κατάλληλα εργαλεία. Η απόφραξη φρεατίου μπορεί να πραγματοποιηθεί με την χρήση ατσαλίνας, μηχανημάτων υδροβολής και την βοήθεια ειδικής μικροκάμερας.

Απόφραξη φρεατίου με μηχάνημα υδροβολής

Η απόφραξη φρεατίου με μηχανήματα υδροβολής υψηλής πίεσης, είναι μία από τις πλέον αποτελεσματικές μεθόδους. Το υδροβολιστικό μηχάνημα αποτελείτε από ένα λάστιχο πολλών μέτρων, το οποίο έχει στην άκρη του ένα ειδικό ακροφύσιο, το οποίο εκτοξεύει νερό προς τα πίσω με τεράστια πίεση. Το νερό εισέρχεται από τα ειδικά βυτιοφόρα οχήματα που διαθέτουμε, ρυθμίζοντας την πίεσή του, ανάλογα με την κατάσταση του φρεατίου. Με αυτόν τον τρόπο απομακρύνει τα αντικείμενα που βουλώνουν τον αγωγό, χωρίς να προκαλεί φθορές.

Ξεβούλωμα φρεατίου με Ατσαλίνα

Ένας από τους κλασσικότερους, αλλά και πιο αποτελεσματικούς τρόπους απόφραξης φρεατίου, είναι με την χρήση ατσαλίνας.  Η ατσαλίνα είναι ένα μεταλλικό, ελαστικό εργαλείο, το οποίο εισχωρεί στο φρεάτιο και απομακρύνει σκουπίδια και αντικείμενα που μπορεί να έχουν μπλοκάρει τα ύδατα. Είναι αρκετές φορές ιδανική λύση, για κάποια παλιά φρεάτια, στα οποία δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πιεστικό μηχάνημα, το οποίο ενδέχεται να προκαλέσει φθορές στο εσωτερικό τους. Σε συνδυασμό με την ειδική μικροκάμερα που εντοπίζει το ακριβές σημείο της φραγής, είναι μια πολύ ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος.

Απόφραξη φρεατίου από του ειδικούς
Απόφραξη φρεατίου

Απόφραξη φρεατίου από του ειδικούς

Η απόφραξη φρεατίου, μικρών ή μεγάλων δικτύων, είναι η ειδικότητά μας, για πάνω από μια πενταετία. Στόχος της εταιρείας μας είναι η άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά σας και το καλύτερο αποτέλεσμα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας και τα υπερσύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε, είναι η καλύτερη εγγύηση της ποιότητας των εργασιών μας. Διαθέτουμε αντλίες υψηλής πίεσης, ριζοκοπτικά μηχανήματα, ένα σύγχρονο στόλο βυτιοφόρων οχημάτων, αντλίες για άντληση υδάτων και οτιδήποτε μπορεί να κριθεί απαραίτητο, για να αντιμετωπίσουμε την δική σας περίπτωση.

Βρισκόμαστε σε αναμονή όλο το 24ωρο, καθ όλη την διάρκεια του έτους, ώστε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε κλήση έκτακτης ανάγκης. Προσφέρουμε ποιοτικές εργασίες, με απόλυτο σεβασμό σε εσάς και το περιβάλλον. Δραστηριοποιούμαστε στην Αθήνα, αλλά και σε όλη την Αττική και είμαστε κοντά σας, με ένα τηλεφώνημα. Εμπιστευθείτε μας, για οτιδήποτε αφορά την απόφραξη φρεατίου και θα σας εξυπηρετήσουμε με επαγγελματισμό και φιλικότητα. Για την αποφυγή απρόοπτων καταστάσεων, με βουλωμένα φρεάτια, αναλαμβάνουμε επίσης την συντήρηση του δικτύου σας, στις ανταγωνιστικότερες τιμές.

TAGS: απόφραξη φρεατίου, ξεβούλωμα φρεατίων, αποφράξεις φρεατίου,  καθαρισμός φρεατίου, καθαρισμός φρεατίων,ξεβούλωμα φρεατίου, απόφραξη φρεατίων, αποφράξεις φρεατίων