Επιλογή Σελίδας

Ξεβούλωμα μπανιέρας

Ξεβούλωμα μπανιέρας – Eco Αποφράξεις

Το ξεβούλωμα μπανιέρας, είναι μια αρκετά δυσάρεστη εμπειρία που έχει τύχει σε πολλούς ιδιοκτήτες κατοικιών. Δυστυχώς, εάν βούλωσε η μπανιέρα σας, το πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα και αποτελεσματικά. Ο λόγος που χρειάζεται γρήγορη αντιμετώπιση, είναι ότι το πρόβλημα συνεχώς χειροτερεύει όσο το αφήνετε. Η ομαλή ροή των υδάτων αρχίζει να επιβραδύνει. Ως αποτέλεσμα, η στάθμη του νερού μέσα στην μπανιέρα, να ανεβαίνει την ώρα που κάνετε μπάνιο. Όπως καταλαβαίνετε, η περίπτωση αυτή είναι αρκετά επιβλαβής για την υγεία σας. Η απόφραξη μπανιέρας, σίγουρα δεν είναι μια ευχάριστη και εύκολη δουλειά για εσάς. Η καλύτερη λύση, είναι το ξεβούλωμα μπανιέρας να γίνει από επαγγελματίες, με την κατάλληλη για την περίσταση τεχνική.

Οι λόγοι που ένα συνεργείο προτιμάται, είναι αρκετοί. Το ξεβούλωμα μπανιέρας με χημικά καθαριστικά μπορεί να διαβρώσει τις σωληνώσεις και να προκαλέσει τεράστιο πρόβλημα. Θα χρειαστεί δηλαδή ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για υδραυλικό, ώστε να εντοπίσει το σημείο που τρύπησε ο σωλήνας και να τον αλλάξει. Επιπλέον, θα χρειαστείτε και ένα συνεργείο για άντληση υδάτων αν δημιουργηθεί πλημμύρα λόγω της διαρροής. Τέλος, μπορεί να προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα στο σπίτι, αν οι σωληνώσεις είναι εσωτερικές και η διαρροή γίνεται μέσα στους τοίχους. Η απόφραξη μπανιέρας όπως είδαμε, ίσως να ακούγεται ένα απλό πρόβλημα, αλλά με την λάθος αντιμετώπιση, μπορεί να αποβεί δαπανηρή και μεγάλος μπελάς.

Ξεβούλωμα μπανιέρας

Βούλωσε η μπανιέρα! Γιατί?

Αναρωτιέστε γιατί βούλωσε η μπανιέρα σας? Η μπανιέρα συνήθως βουλώνει από οργανικές ύλες, όπως τρίχες ή μικροαντικείμενα που πέφτουν κατά λάθος μέσα, με την πάροδο του χρόνου. Η φραγή μπορεί να δημιουργηθεί από το λούκι, μέχρι πολύ βαθιά στις σωληνώσεις και η απόφραξη μπανιέρας να γίνει αναγκαία. Οι τρίχες, υπολείμματα από σαπούνι, κλωστές από πλύσιμο κάποιον ρούχων, συσσωρεύονται μέσα στον σωλήνα και μειώνουν την διάμετρο του εσωτερικού του. Η ομαλή ροή του νερού σταματάει και στο τέλος φράζει τελείως. Ένας ακόμα λόγος που μπορεί να βούλωσε η μπανιέρα σας, είναι και η παλαιότητα των σωληνώσεων, ή η κακή υδραυλική εγκατάσταση. Η σωστή διάγνωση είναι λοιπόν αναγκαία για να επιλεχθεί και ο κατάλληλος τρόπος αντιμετώπισης, για το Ξεβούλωμα μπανιέρας.

Καλέστε τώρα και μάθετε για τις Προσφορές μας.

Ξεβούλωμα μπανιέρας – τρόποι

Η καλύτερη αντιμετώπιση για το ξεβούλωμα μπανιέρας είναι η πρόληψη. Τοποθετήστε στο λούκι, ένα από τα ειδικά φίλτρα της αγοράς που συγκρατούν αντικείμενα και τρίχες. Καθαρίζοντας το τακτικά, είναι ένας καλός τρόπος να αποφύγετέ απρόοπτα βουλώματα. Αν δεν έχετε προνοήσει για το ειδικό φίλτρο, τότε σας παραθέτουμε μερικούς τρόπους για απόφραξη μπανιέρας, που μπορείτε να δοκιμάσετε. Δοκιμάστε τους εάν βούλωσε η μπανιέρα σας, και αν δεν είναι κάτι σοβαρό θα επανέρθει στο φυσιολογικό.

Απόφραξη μπανιέρας με χρήση βεντούζας

Το ξεβούλωμα μπανιέρας με βεντούζα είναι μια από τις πιο κλασσικές μεθόδους απόφραξης. Τοποθετείστε βαζελίνη στα χείλη της βεντούζας, ώστε να μην υπάρχουν απώλειες αέρα και να δημιουργηθεί το κενό αέρος που απαιτείται. Στη συνέχεια τοποθετείστε τη βεντούζα στο στόμιο και ρίξτε ζεστό νερό ώστε να καλύψει την κεφαλή της βεντούζας. Με παλινδρομικές κινήσεις, και με αρκετή δύναμη, κινούμε την βεντούζα πάνω κάτω, ώστε το κενό αέρος που δημιουργείτε να ξεμπλοκάρει των σωλήνα. Μετά από 10 – 20 τέτοιες κινήσεις σηκώστε την βεντούζα. Αν το νερό υποχωρήσει φυσιολογικά, σημαίνει ότι οι λόγοι που βούλωσε η μπανιέρα υποχώρησαν. Εάν πάλι το νερό φεύγει με την ίδια ταχύτητα, επαναλάβετε την διαδικασία.

Ξεβούλωμα μπανιέρας με μαγειρική σόδας και ξύδι

Καθαρίστε πρώτα τρίχες και υπολείμματα που φράζουν την είσοδο. Στην συνέχεια, ρίξτε μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα στο στόμιο της μπανιέρας. Έπειτα ρίξτε μισό μπουκάλι ξύδι και αφήστε το μείγμα να δράσει για μισή περίπου ώρα. Κατόπιν ρίξτε μια μεγάλη κατσαρόλα με βραστό νερό για να βοηθήσει στην διάλυση των υπολειμμάτων μέσα στον σωλήνα. Επαναλάβετε την διαδικασία μερικές φορές ακόμα, εάν δεν λυθεί το πρόβλημα. Μετά το ξεβούλωμα μπανιέρας, καλό θα ήταν να ρίχνετε 2 με 3 φορές τον μήνα καυτό νερό, για να αποτρέψετε την επανεμφάνιση του προβλήματος.

Ξεβούλωμα μπανιέρας

Ξεβούλωμα μπανιέρας, από τους ειδικούς

Χρησιμοποιήσατε τις παραπάνω μεθόδους και το πρόβλημα επιμένει? Αυτό σημαίνει ότι το σημείο φραγής είναι σε μεγάλο βάθος μέσα στο σωλήνα, ή ότι κάποιο μεγαλύτερο αντικείμενο έχει φρακάρει. Η εταιρεία Eco Αποφράξεις, έρχεται στον χώρο σας με ειδικά υδροπιεστικά μηχανήματα, για άμεση και αποτελεσματική απόφραξη μπανιέρας. Εξετάζουμε το πρόβλημα και χρησιμοποιούμε την κατάλληλη τεχνική, ώστε να σας απαλλάξουμε από τις ανεπιθύμητες παρενέργειες. Εάν η φραγή είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ειδικές κάμερες ώστε να εντοπίσουμε με ακρίβεια το προβληματικό σημείο. Τα συνεργεία της εταιρείας μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και δρουν με ταχύτητα λύνοντας κάθε σας πρόβλημα. Προσφέρουμε απόφραξη μπανιέρας σε όλη την Αττική, 24 ώρες το 24ωρο, στις καλύτερες τιμές τις αγοράς. Επίσης, αναλαμβάνουμε την συντήρηση των σωληνώσεων, των σιφωνιών και των υδρορροών, ώστε να μην αντιμετωπίσετε ποτέ ξανά ανεπιθύμητα βουλώματα.

Tags: ξεβούλωμα μπανιέρας, βούλωσε η μπανιέρα, γιατί βούλωσε η μπανιέρα, βουλωμένη μπανιέρα, απόφραξη μπανιέρας 

Ξεβούλωμα μπανιέρας