Επιλογή Σελίδας

Ξεβούλωμα σιφωνιού

Eco Αποφράξεις – Ξεβούλωμα σιφωνιού δαπέδου

Το ξεβούλωμα σιφωνιού δαπέδου είναι ένα πρόβλημα που όλοι έχουμε σίγουρα αντιμετωπίσει στο παρελθόν. το βουλωμένο σιφώνι δαπέδου, είναι συνήθως αποτέλεσμα της κακής χρήσης του δικτύου. Ως αποτέλεσμα το, σιφώνι σιγά σιγά φράζει, αργεί να απορροφήσει το νερό και τελικά βουλώνει τελείως. Το σιφώνι δαπέδου, έχει κατασκευασθεί έτσι ώστε να παγιδεύει τις άσχημες οσμές μέσα στις σωληνώσεις. Αυτό το κομμάτι του δικτύου αρχίζει και φράζει λόγω των οργανικών και ανόργανων υλών που προσκολούνται με την πάροδο του χρόνου στα τοιχία του. Αυτή είναι και η χρονική στιγμή που χρειάζεστε επειγόντως ξεβούλωμα σιφωνιού δαπέδου.

 

Μυρωδιά στο σιφώνι του μπάνιου.. Γιατί?

Είναι σίγουρο, ότι το σιφώνι δαπέδου δεν βουλώνει χωρίς καμία απολύτως αιτία. Η κακή χρήση της μπανιέρας και του νιπτήρα είναι 2 από τους κυριότερους λόγους. Οι τρίχες, τα υπολείμματα από σαπούνι, χαρτί τουαλέτας και μικροαντικείμενα που εισέρχονται στις σωληνώσεις μέσω της μπανιέρας και του νιπτήρα, συσσωρεύονται όπως είπαμε με τον καιρό, στο σιφώνι δαπέδου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μικραίνει η δίοδος για τα ύδατα, να επιβραδύνει η ροή και τελικά να φράζει.

ξεβούλωμα σιφωνιού δαπέδου
ξεβούλωμα σιφωνιού δαπέδου
ξεβούλωμα σιφωνιού δαπέδου
ξεβούλωμα σιφωνιού δαπέδου

Τρόποι για το ξεβούλωμα σιφωνιού δαπέδου

Εάν είστε στην δυσάρεστη θέση, που χρειάζεστε ξεβούλωμα σιφωνιού δαπέδου, η πρώτη συμβουλή μας είναι να μην χρησιμοποιήσετε αποφρακτικά υγρά του εμπορίου. Οι σωληνώσεις, αρκετές φορές είναι φτιαγμένες από υλικά, τα οποία δεν αντέχουν την δράση αυτών των υγρών. Το αποτέλεσμα είναι να καταστραφούν ανεπανόρθωτα και να χρειαστεί αλλαγή, όλο το υδραυλικό σύστημα της κατοικίας, ή της επιχείρησής σας. Έτσι λοιπόν, έχουμε να σας προτείνουμε κάποιους ακίνδυνους για τις σωληνώσεις και φυσικούς τρόπους απόφραξης, για να εφαρμόσετε μόνοι σας.

Πριν κάνετε οτιδήποτε, φορέστε ένα ζευγάρι λαστιχένια γάντια. Στην συνέχεια βγάλτε την σχάρα από το σιφώνι δαπέδου και καθαρίστε με το χέρι σας ότι είναι δυνατόν να απομακρυνθεί, από τρίχες και βρωμιά. Στην συνέχεια πάρτε ένα κομμάτι σύρμα, και χρησιμοποιώντας μια πένσα, δημιουργήστε ένα άγκιστρο στην άκρη του. Σε αυτό το σημείο, πρέπει να επισημάνουμε ότι στο σιφώνι δαπέδου καταλήγουν 3 σωλήνες, της μπανιέρας, του νιπτήρα και του πλυντηρίου και από εκεί περνάνε στην κεντρική αποχέτευση. Τοποθετείτε το σύρμα λοιπόν και με απαλές κινήσεις καθαρίζετε ότι υπολείμματα έχουν κολλήσει στο εσωτερικό του πρώτου σωλήνα (νιπτήρα). Στην συνέχεια ακολουθείτε την ίδια διαδικασία για τον σωλήνα της μπανιέρας, του πλυντηρίου και της κεντρικής στήλης της αποχέτευσης.

Αφού απομακρύνεται όσο το δυνατόν περισσότερα υπολείμματα, ρίξτε μέσα στο σιφώνι μια κούπα με μαγειρική σόδα. Αφήστε την να εξαπλωθεί στις σωληνώσεις για 5 λεπτά και στην συνέχεια ρίξτε μια κούπα με ξύδι. Καλύψτε την τρύπα του σιφωνιού με μια βρεγμένη πετσέτα και αφήστε την χημική ένωση που κάνουν αυτά τα 2 υλικά, να καθαρίσει το σιφώνι για 15 λεπτά. Στην συνέχεια ρίξτε μια κατσαρόλα με καυτό νερό (περίπου 80 βαθμούς), μέσα στην τρύπα, ώστε να παρασύρει ότι έχει απομείνει.

Καλέστε τώρα και μάθετε για τις Προσφορές μας.

Ξεβούλωμα σιφωνιού δαπέδου με ένα τηλέφωνο

Αν δεν καταφέρατε να έχετε μια επιτυχημένη απόφραξη σιφωνιού δαπέδου, μην κατηγορείτε τον εαυτό σας. Δεν φταίτε εσείς, απλά το σημείο φραγής είναι σε μεγάλο βάθος μέσα στις σωληνώσεις. Τα συμβατικά εργαλεία που μπορεί κάποιος να έχει στο σπίτι του, είναι δύσκολο να δώσουν λύση σε όλες τις περιπτώσεις. Αρκετές φορές είναι εύκολο να το ξεβουλώσετε μόνοι σας, κάποιες άλλες όμως χρειάζεται ένα εξειδικευμένο συνεργείο. Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει το ξεβούλωμα σιφωνιού δαπέδου, σε ολόκληρη την Αττική και στις καλύτερες τιμές που θα βρείτε στην αγορά. Καλέστε μας 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο. Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι πάντα σε ετοιμότητα, ώστε να εξυπηρετήσει κάθε κλήση έκτακτης ανάγκης. Εκτός από την απόφραξη σιφωνιού δαπέδου, αναλαμβάνουμε και προληπτικό καθαρισμό, αλλά και συντήρηση.

TAGS: σιφώνι μπάνιου μυρίζει, απόφραξη σιφωνιού, ξεβούλωμα σιφωνιού, σιφώνι μπάνιου ξεβούλωμα, βουλωμένο σιφώνι μπάνιου, μυρωδιά στο σιφώνι του μπάνιου, ξεβούλωμα σιφώνι μπάνιου, απόφραξη σιφωνιού μπάνιου, σιφώνι μπάνιου βουλωμένο, βουλωμένο σιφώνι, σιφώνι δαπέδου βουλωμένο, βουλωμένο σιφώνι δαπέδου, μυρωδιά στο σιφώνι μπάνιου, απόφραξη σιφωνιού δαπέδου

ξεβούλωμα σιφωνιού δαπέδου