Επιλογή Σελίδας

Εκκενώσεις βόθρων

Εκκενώσεις βόθρων, Eco – Αποφράξεις

Η εταιρεία Eco – Αποφράξεις δραστηριοποιείτε στις Εκκενώσεις βόθρων – άδειασμα βόθρου, εδώ και μια πενταετία. Οι αρχές της εταιρείας μας είναι ο σεβασμός στο περιβάλλον, η υπευθυνότητα, η αποτελεσματικότητα και ο επαγγελματισμός. Σε συνδυασμό με την μεγάλη εμπειρία, μας καθιστούν ικανούς στο  να δίνουμε λύση στις πιο δύσκολες περιπτώσεις σε Εκκενώσεις βόθρων. Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός που  διαθέτουμε, η τεχνογνωσία και το εξειδικευμένο προσωπικό, μας έχουν φέρει στην κορυφή των προτιμήσεων σας. Αδιαμφισβήτητα, είμαστε μια από τις πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις σε άδειασμα βόθρου, στην Αθήνα και σε όλη την Αττική. Η παροχή υπηρεσιών γίνεται με απόλυτη συνέπεια, για αυτό και μας προτιμούν ιδιώτες και επαγγελματίες σε όλη την Αττική. Καλέστε μας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, οποιαδήποτε μέρα του χρόνου και το προσωπικό μας θα ανταποκριθεί άμεσα στην κλήση σας, για το άδειασμα βόθρου σας.

Παρέχουμε υπηρεσίες για:

 • Εκκενώσεις βόθρων για κατοικίες
 • Άδειασμα βόθρου για αποθήκες
 • Εκκενώσεις βόθρων για βιομηχανικά κτίρια
 • Άδειασμα βόθρου για νοσοκομεία
 • Εκκενώσεις βόθρων για ξενοδοχεία
 • Άδειασμα βόθρου για δημόσια κτίρια
 • Εκκενώσεις βόθρων για πρατήρια υγρών καυσίμων
 • Άδειασμα βόθρου για πλοία
Εκκενώσεις βόθρων στην Αττική

Εκκενώσεις βόθρων στην Αττική

Σημαντικό πρόβλημα σε πολλές περιοχές της Αττικής, είναι η έλλειψη σύνδεσης των κατοικιών και των επιχειρήσεων, στο αποχετευτικό δίκτυο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, πολλές συνοικίες να εξυπηρετούνται με απορροφητικούς ή στεγανούς βόθρους έως και τις μέρες μας. Οι απορροφητικοί βόθροι χρησιμοποιούνται σε όλη την Αττική, προκαλώντας μεγάλη ζημιά στο περιβάλλον. Τα λύματα περνούν στον υδροφόρο ορίζοντα χωρίς επεξεργασία, μολύνοντας τον ανεπανόρθωτα. Ο στεγανός βόθρος, διαθέτει στεγανά τοιχώματα και αποτρέπει τις διαρροές λυμάτων, σε αντίθεση με τους απορροφητικούς. Οι Εκκενώσεις βόθρων σε αυτές τις περιοχές, γίνονται συχνά, μιας και τα δύο είδη βόθρων, έχουν συνήθως μικρή χωρητικότητα. Τα σύγχρονα βυτιοφόρα οχήματα της εταιρείας μας, αναλαμβάνουν τις Εκκενώσεις βόθρων, με ειδικές αντλίες αναρρόφησης. Εισχωρούν ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα μέρη, και εκτελούν το άδειασμα βόθρου, μέσα σε λίγα λεπτά. Μετά το άδειασμα βόθρου, τα λύματα μεταφέρονται στους εγκεκριμένους χώρους απόθεσης και βιολογικού καθαρισμού, από τα υπερσύγχρονα βυτία λυμάτων.

Τα πλεονεκτήματα της εταιρείας μας, στις Εκκενώσεις βόθρων είναι τα εξής:

 • Άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, σε όλες τις νέες τεχνολογίες και μεθόδους που αφορούν τις Εκκενώσεις βόθρων.
 • Υπερσύγχρονος στόλος βυτιοφόρων οχημάτων, για άοσμο και άμεσο άδειασμα βόθρου, αλλά και ασφαλή μεταφορά λυμάτων.
 • Επαγγελματικές εργασίες που αφήνουν την κατοικία και την επιχείρηση σας καθαρή και σε άψογη κατάσταση μετά το πέρας της εκκένωσης.
 • Ανταγωνιστικές τιμές σε Εκκενώσεις βόθρων, απόλυτα εναρμονισμένες με την αγορά και την οικονομική δυνατότητα των πολιτών.
Εκκενώσεις βόθρων στην Αττική

Άδειασμα βόθρου 24/7

Οι έμπειροι τεχνικοί της εταιρείας μας, δραστηριοποιούνται στην Αθήνα και όλη την Αττική, 24 ώρες την ημέρα και 365 ημέρες τον χρόνο. Με τον υπερσύγχρονο στόλο βυτιοφόρων οχημάτων και αντλίες λυμάτων υψηλής απορροφητικότητας, είναι σε ετοιμότητα να βρεθούν δίπλα σας άμεσα. Έχοντας ένα τεράστιο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Αττική, είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε σε χρόνο μηδέν κάθε έκτακτη ανάγκη σε Εκκενώσεις βόθρων. Το προσωπικό μας παρακολουθεί σεμινάρια ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να μαθαίνει κάθε νέα τεχνολογία για τις Εκκενώσεις βόθρων.

Συντήρηση βόθρου

Η κύρια αιτία υπερχείλισης των βόθρων, είναι οι απρόβλεπτες φραγές οι οποίες χρειάζονται άμεσο άδειασμα βόθρου. Το απρόοπτο βούλωμα, οδηγεί τα ακάθαρτα ύδατα εκτός του βόθρου, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για το περιβάλλον και την υγεία μας. Για να αποφύγετε τα ανεπιθύμητα βουλώματα, πρέπει να γίνεται ένας τακτικός έλεγχος, συντήρησή και άδειασμα βόθρου. Τα συσσωρευμένα λίπη, άλατα και πετρωμένα λύματα στα τοιχώματα των σωληνώσεων, πρέπει να απομακρύνονται, ώστε να υπάρχει φυσιολογική ροή των ακάθαρτων υδάτων. Επίσης πρέπει και οι ιδιοκτήτες να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να μην ρίχνουν πλαστικά, χαρτιά και άλλα υλικά που είναι δύσκολο να διασπαστούν μέσα στην λεκάνη. Αν εμφανιστεί βούλωμα του βόθρου, μπορείτε σε πρώτο στάδιο να χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα χημικά που κυκλοφορούν στην αγορά. Αν δεν υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα, πάει να πει ότι η κατάσταση είναι αρκετά σοβαρή και πρέπει να μας καλέσετε γρήγορα, για να γλιτώσετε τις περαιτέρω συνέπειες.

Θα είμαστε άμεσα κοντά σας ώστε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της φραγής, να γίνει το άδειασμα βόθρου, ο καθαρισμός και η ασφαλή μεταφορά των λυμάτων.

Άδειασμα βόθρου, Συντήρηση βόθρου

Καλέστε τώρα και μάθετε για τις Προσφορές μας.

Διαδικασία για Εκκενώσεις βόθρων

Το άδειασμα βόθρου, γίνετε με αντλίες λυμάτων κενού, ταχείας αναρρόφησης. Ο ειδικός μηχανισμός, μέσω της συμπίεσης αέρα, δημιουργεί υποπίεση εντός του βυτίου, επιτρέποντας έτσι το άδειασμα βόθρου. Οι αντλίες κενού τίθενται σε λειτουργία από τον κινητήρα του οχήματος με τη βοήθεια ιμαντοκίνησης, Οι αντλίες λυμάτων, αποτελούν τον κυριότερο μηχανισμό λειτουργίας ενός βυτίου λυμάτων επαγγελματικής χρήσης. Η νέα τεχνολογία στις αντλίες λυμάτων, επιτρέπει να γίνονται οι Εκκενώσεις βόθρων, χωρίς να υπάρχει διαφυγή οσμών και με μειωμένο θόρυβο. Έτσι, οι Εκκενώσεις βόθρων γίνονται με μεγάλη ταχύτητα και προσοχή και μένουν εντελώς κενοί. Τα λύματα λοιπόν, συλλέγονται μέσα στα ειδικά βυτιοφόρα και οδηγούνται στην μονάδα επεξεργασίας λυμάτων, στο τμήμα για τα βοθρολύματα. Η μεταφορά, γίνεται με απόλυτη ασφάλεια, με σεβασμό προς το περιβάλλον και με τον τρόπο που ορίζει η ελληνική νομοθεσία. Μετά την συλλογή των λυμάτων αφήνουμε τον χώρο σας καθαρό όπως ακριβώς τον βρήκαμε.

Η εταιρεία Eco – Αποφράξεις, διαθέτει βυτιοφόρα οχήματα και ειδικές αντλίες λυμάτων όλων των ειδών και έχουμε την δυνατότητα να αντλήσουμε λύματα, ακόμα και από τα πιο δυσπρόσιτα μέρη. Είτε πρόκειται για στενούς δρόμους, χωματόδρομους, υπόγεια είτε για μεγάλα βάθη, έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία για να φέρουμε εις πέρας κάθε αποστολή που αφορά Εκκενώσεις βόθρων. Στόχος μας, είναι η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας σε άδειασμα βόθρου, είτε πρόκειται για ιδιώτες, είτε για επαγγελματίες.

TAGS: καθαριστικό βόθρων, καθαρισμός βόθρου, εκκενώσεις βόθρων, εκκενώσεις βόθρων τιμές, αντλίες λυμάτων, άδειασμα βόθρου τιμή, βυτία λυμάτων, βυτία μεταφοράς λυμάτων, μεταφορές λυμάτων, άδειασμα βόθρου, καθαρισμός βόθρων, άδειασμα βόθρου κόστος, μεταφορά λυμάτων, εκκένωση βόθρου, αποφρακτικό βόθρων, άδειασμα βόθρων, άδειασμα βόθρου με αντλία

Διαδικασία για Εκκενώσεις βόθρων