Επιλογή Σελίδας

Βυτία λυμάτων

Βυτία λυμάτων – Eco Αποφράξεις

Η εταιρία μας, αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων και ασφαλή μεταφορά λυμάτων με υπερσύγχρονα βυτία λυμάτων, σε όλη την Αττική. Τα τελευταίας τεχνολογίας οχήματα της εταιρείας eco-αποφράξεις, χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους. Όλα τα βυτία λυμάτων, διαθέτουν αντλία υποπίεσης και είναι πιστοποιημένα για την μεταφορά οικιακών, αλλά και βιομηχανικών λυμάτων σε όλη την Αττική. Οι ειδικές αντλίες που διαθέτουν τα οχήματα, είναι ικανές να αντλήσουν καθαρά και ακάθαρτα ύδατα, από οποιοδήποτε χώρο. Τα ειδικά Βυτία της εταιρείας μας, μπορούν να προσεγγίσουν με άνεση οποιαδήποτε κατοικία, είτε βρίσκεται σε στενό, χωματόδρομο, ανηφόρα, αλλά και σε οποιοδήποτε βάθος.

Βυτία λυμάτων 24/7

Μπορείτε να μας καλείτε 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, καθόλη τη διάρκεια του χρόνου για εκκένωση βόθρων με βυτία λυμάτων. Τα υπερσύγχρονα βυτία της εταιρείας μας και το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας, εγγυώνται την ποιότητα των εργασιών μας. Τα βυτία λυμάτων που διαθέτουμε, έχουν τη δυνατότητα εκκένωσης και υψηλής αναρρόφησης, οποιουδήποτε βόθρου και οποιοδήποτε είδος αποβλήτων. Αναλαμβάνουμε μεταφορές οικιακών και βιομηχανικών αποβλήτων, με απόλυτο επαγγελματισμό, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και τηρώντας όλους τους προβλεπόμενους κανονισμούς υγιεινής και ασφαλείας.

Βυτία λυμάτων

Καλέστε τώρα και μάθετε για τις Προσφορές μας.

Βυτία λυμάτων

Βυτία λυμάτων – Αστικά & οικιακά λύματα

Τα υγρά απόβλητα από τις κατοικίες, ονομάζονται οικιακά λύματα ενώ τα απόβλητα της πόλης ονομάζονται αστικά λύματα. Όταν αυτά τα απόβλητα περιέχουν μεγάλες ποσότητες από βιομηχανικά απόβλητα, τότε λέγονται υγρά αστικά απόβλητα. Τα λύματα, παράγονται από τις ανάγκες των κατοίκων μιας περιοχής, όπως το μπάνιο, η αφόδευση, το μαγείρεμα κτλ. Κάθε άτομο, παράγει περίπου 180 έως 300 λίτρα λυμάτων. την ημέρα. Τα αστικά λύματα αποτελούνται κυρίως από νερό, μικροοργανισμούς, καθώς και οργανικά και ανόργανα προϊόντα. Έχουν δυσάρεστη οσμή και συνήθως περιέχουν υπολείμματα τροφών, κόπρανα, απορρυπαντικά κ.α.

Tα διάφορα είδη λυμάτων περιέχουν βλαβερές και τοξικές ουσίες για το περιβάλλον. Είναι λοιπόν λογικό, ότι η μεταφορά λυμάτων, πρέπει να γίνεται με πολύ μεγάλη προσοχή, εξειδικευμένο προσωπικό και εγκεκριμένα βυτία λυμάτων. Η έλλειψη ατυχημάτων στο ιστορικό της εταιρείας μας, είναι η εγγύηση για την ασφάλεια και την ποιότητα των εργασιών μας.

TAGS: άδειασμα βόθρου με αντλία, καθαριστικό βόθρων, βυτία μεταφοράς λυμάτων, αντλίες λυμάτων, μεταφορά λυμάτων, μεταφορές λυμάτων, αποφρακτικό βόθρων