Επιλογή Σελίδας

Καθαρισμός βόθρου

Καθαρισμός βόθρου – Eco Αποφράξεις

Καθαρισμός βόθρου. Βόθροι είναι οι χώροι συγκέντρωσης των λυμάτων μιας κατοικίας και χρησιμοποιούνται στην περίπτωση που δεν υπάρχει κεντρικό αποχετευτικό δίκτυο. Οι εκκενώσεις και ο  καθαρισμός βόθρου, είναι απαραίτητος ώστε να διατηρηθεί η σωστή λειτουργία, να μην μετατραπεί σε εστία μολύνσεων και να μειωθεί η ανεπιθύμητη δυσοσμία. Η πιστοποιημένη εταιρεία eco-αποφράξεις, αναλαμβάνει καθαρισμό βόθρου, χρησιμοποιώντας πάντα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Ο καθαρισμός βόθρου γίνεται άμεσα, στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε βιολογικούς καθαρισμούς βόθρου, ακολουθώντας όλες τις πιστοποιημένες διαδικασίες. Οποιοσδήποτε καθαρισμός βόθρου εξυπηρετείτε άμεσα, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και όλη την διάρκεια του χρόνου. Η εταιρία μας, διαθέτει εξειδικευμένα συνεργεία και παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις της τεχνολογίας, με σκοπό την αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας.

Καθαρισμός βόθρου

Καλέστε τώρα και μάθετε για τις Προσφορές μας.

Καθαρισμός βόθρου – απορροφητικοί & στεγανοί βόθροι

Είναι γνωστό ότι οι απορροφητικοί βόθροι χάνουν την απορροφητικότητα τους μετά από μερικά χρόνια χρήσης. Αυτό συμβαίνει λόγω του ότι συσσωρεύεται πουρί, στον πυθμένα και τα τοιχώματα. Ως αποτέλεσμα, οι βόθροι γεμίζουν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και το πρόβλημα όλο και διογκώνεται. Τα κύρια αιτία καταστροφής των βόθρων, είναι συνήθως η υπερβολική συγκέντρωση λίπους από σαπούνια και από την κουζίνα. Αυτά τα λίπη, με τον καιρό δημιουργούν ένα αδιαπέραστο στρώμα στον πυθμένα και στα τοιχώματα του βόθρου. Ως αποτέλεσμα η περιεκτικότητα του μικραίνει και το ξεραμένο λίπος δεν μπορεί να απορροφηθεί από το δίκτυο, επειδή είναι στερεό απόβλητο. Η εκκένωση βόθρου προκαλεί μία μικρή αναστάτωση από τη δυσοσμία και το θόρυβο και ισοδυναμεί με κάποιο χρηματικό ποσό.

Για αυτόν τον λόγο, εάν η κατοικία η επιχείρησή σας έχει απορροφητικό βόθρο είναι αναγκαίος ο τακτικός καθαρισμός του, όμως καλό θα ήταν να αντικατασταθεί από κάποιον στεγανό βόθρο, στο μέλλον. Η χρήση μη στεγανών βόθρων, ήταν συχνή στο παρελθόν και είχε ως αποτέλεσμα τη μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα. Στις μέρες μας, είναι απαραίτητη η δημιουργία στεγανών σηπτικών βόθρων, για να προστατευτεί το περιβάλλον από τις ανεπιθύμητες διαρροές λυμάτων. Έτσι λοιπόν, ο σηπτικός βόθρος είναι ένα από τα πλέον διαδεδομένα συστήματα, για την επεξεργασία υγρών αποβλήτων κατοικιών. Οι βουλωμένοι βόθροι, είναι η κύρια αιτία που οδηγεί τα ακάθαρτα ύδατα εκτός του στεγανού. Έτσι υπάρχει άμεσος κίνδυνος για το περιβάλλον, αλλά και την υγεία των κατοίκων της περιοχής. Για να αποφύγετε τη φραγή του βόθρου σας, δεν πρέπει να ρίχνετε χαρτιά πλαστικά και υλικά τα οποία δεν διασπώνται από το νερό, στους νεροχύτες και τις Λεκάνες.

Καθαρισμός βόθρου & Χημικά

Στο εσωτερικό των βόθρων δημιουργούνται βακτήρια, τα οποία κάνουν την διάσπαση των αποβλήτων λόγω της ζύμωσης που προκαλούν. Τα χημικά καθαριστικά του εμπορίου, εξουδετερώνουν αυτά τα βακτήρια με αποτέλεσμα να μην γίνεται η ζύμωση και ο βόθρος να γεμίζει απόβλητα πολύ γρήγορα. Όλα τα καθαριστικά με χλώριο σκοτώνουν τα βακτήρια που βρίσκονται στο βόθρο και είναι ιδιαίτερα τοξικά. Τα καθαριστικά υγρά, όπως το παπί για τη λεκάνη της τουαλέτας, το υδροχλωρικό οξύ και κάποια υγρά πιάτων, έχουν το ίδιο αποτέλεσμα.

Καθαρισμός βόθρου Eco-Αποφράξεις

Ο καθαρισμός βόθρου, ξεκινάει με την άντληση των ακάθαρτων υδάτων και όλων των στερεών αποβλήτων. Στην συνέχεια πλένουμε το εσωτερικό με μηχανήματα υδροβολής υψηλής πίεσης. Η εταιρία Eco-αποφράξεις, αναλαμβάνει εργασίες εκκενώσεων και καθαρισμού βόθρων σε κατοικίες, επαγγελματικά κτίρια, σκάφη και δημόσιες υπηρεσίες. Τα συνεργεία μας εξυπηρετούν όλη την Αθήνα, αλλά και το λεκανοπέδιο Αττικής. Με έναν υπερσύγχρονο στόλο οχημάτων, βρισκόμαστε σε λίγα λεπτά της ώρας κοντά σας και εγγυόμαστε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η εταιρεία μας διαθέτει όλα τα απαραίτητα εργαλεία, για να γίνει ο καθαρισμός βόθρου, σε μικρό χρονικό διάστημα χωρίς ζημιές στο δίκτυό σας. Ο σύγχρονος στόλος των βυτιοφόρων οχημάτων υψηλής απορροφητικότητας, είναι ικανός να αντλήσει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, τεράστιες ποσότητες ακάθαρτων υδάτων. Είμαστε οι ειδικοί, σε εκκενώσεις και καθαρισμούς βόθρων, στα πιο δύσκολα και δυσπρόσιτα μέρη.

TAGS: εκκενώσεις βόθρων, άδειασμα βόθρου, άδειασμα βόθρου τιμή, άδειασμα βόθρων, καθαρισμός βόθρου, καθαρισμός βόθρων, εκκένωση βόθρου, εκκενώσεις βόθρων τιμές