Επιλογή Σελίδας

Μεταφορά λυμάτων

Μεταφορά λυμάτων – Eco Αποφράξεις

Η εταιρία Eco-Αποφράξεις, αναλαμβάνει μεταφορά λυμάτων στην Αθήνα και όλη την Αττική. Με τελευταίας τεχνολογίας βυτιοφόρα και εξειδικευμένο προσωπικό, μεταφέρει λύματα κατοικιών, βιομηχανικά λύματα κ.α.,τηρώντας όλους τους προβλεπόμενους κανονισμούς ασφαλείας και υγιεινής. Ένα μεγάλο πρόβλημα της σημερινής εποχής, είναι τα διάφορα είδη λυμάτων, τα οποία περιέχουν τοξικές και άλλες βλαβερές ουσίες για το περιβάλλον. Οι εκκενώσεις βόθρων και η μεταφορά λυμάτων, είναι μία διαδικασία που χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή και ειδικά εξειδικευμένο προσωπικό ώστε να γίνει με απόλυτη ασφάλεια. Το ιστορικό της εταιρείας μας, στο οποίο δεν υπάρχει κανένα σχετικό ατύχημα, είναι η εγγύησή μας για την ποιότητα των εργασιών μας σε μεταφορά λυμάτων.

Μεταφορά λυμάτων – Άμεση & άριστη εξυπηρέτηση

Η εταιρεία μας εδώ και πολλά χρόνια δραστηριοποιείται στην μεταφορά λυμάτων και ανταποκρίνεται στο κάλεσμα σας. Στόχος της εταιρείας μας, είναι η δική σας ικανοποίηση και η άμεση εξυπηρέτηση, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, με ασύγκριτη συνέπεια και επαγγελματισμό, στην Αθήνα και όλη την Αττική. Αναλαμβάνουμε μεταφορά λυμάτων, ακόμα και για τις δυσκολότερες περιπτώσεις, με βυτιοφόρα οχήματα όλων των μεγεθών, εξοπλισμένα με σύγχρονες αντλίες αναρρόφησης.

Αστικά & οικιακά λύματα

Λύματα ονομάζονται τα υγρά απόβλητα των κατοικιών ή αλλιώς οικιακά λύματα και τα απόβλητα μιας πόλης, τα λεγόμενα αστικά λύματα. Όταν τα απόβλητα περιέχουν σημαντικές ποσότητες από υγρά βιομηχανικά απόβλητα ονομάζονται υγρά αστικά απόβλητα. Τα λύματα κατοικιών, παράγονται από τις καθημερινές ανάγκες των κατοίκων, όπως η χρήση του μπάνιου, το μαγείρεμα και η αφόδευση. Ο μέσος όρος παραγωγής λυμάτων, είναι 180 έως 300 λίτρα για κάθε άτομο, την ημέρα. Τα αστικά λύματα είναι ένα θολό υγρό, το οποίο αποτελείται κυρίως από νερό, αιωρούμενα οργανικά και ανόργανα προϊόντα και μικροοργανισμούς. Χαρακτηρίζονται από δυσάρεστη οσμή και περιέχουν συνήθως κόπρανα, υπολείμματα τροφών, απορρυπαντικά κ.α. Γενικότερα, τα αστικά και οικιακά λύματα, προέρχονται από τις καθημερινές ανάγκες των ανθρώπων μιας πόλης.

Μεταφορά λυμάτων

Καλέστε τώρα και μάθετε για τις Προσφορές μας.

Μεταφορά λυμάτων & δημόσια υγιεινή

Μεταφορά λυμάτων & δημόσια υγιεινή

Για την μεταφορά λυμάτων, αλλά και την προστασία της δημόσιας υγιεινής, η εταιρεία μας είναι η καταλληλότερη σε όλη την Αττική. Διαθέτουμε εκπαιδευμένο προσωπικό, καθώς και πλήρη εξοπλισμό και μηχανήματα. Οι υπηρεσίες μεταφοράς λυμάτων, συμβάλλουν στην υγιεινή των πολιτών, την καλύτερη ποιότητα ζωής και την προστασία του περιβάλλοντος.

TAGS: αποχέτευση, καθαρισμός βόθρου, εκκενώσεις βόθρων, άδειασμα βόθρου τιμή, διαχείριση λυμάτων, αποφρακτικό βόθρων, άδειασμα βόθρου. Καθαρισμός βόθρων, άδειασμα βόθρου κόστος, βυτία λυμάτων, καθαριστικό βόθρων, επεξεργασία λυμάτων, εκκενώσεις βόθρων τιμές, εκκένωση βόθρου, αντλίες λυμάτων.