Επιλογή Σελίδας

Μυοκτονίες

Μυοκτονίες – Eco Apofraxeis

Η εταιρία Eco Αποφράξεις αναλαμβάνει μυοκτονίες σε όλη την Αττική, με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!!! Οι μυοκτονίες, είναι η διαδικασία εξόντωσης τρωκτικών από έναν χώρο, είτε πρόκειται για επιχείρηση, κατοικία, ή δημόσια κτίρια. Τα ποντίκια και οι αρουραίοι αποτελούν εστίες μόλυνσης και αποτελούν κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία, αλλά και των κατοικίδιων μας. Πολύ συχνά μεταφέρουν παθογόνους μικροοργανισμούς και αποτελούν μια από τις κορυφαίες αιτίες θανάτων σε όλο τον κόσμο. Έχουν αξιοσημείωτες ικανότητες αναπαραγωγής και πρέπει να αντιμετωπίζονται για αυτό τον λόγο όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Οι μυοκτονίες πρέπει πάντα να γίνονται από άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, με μεγάλη εμπειρία στον χώρο. Η εξόντωση των τρωκτικών γίνεται με την τοποθέτηση δολωματικών σταθμών η άλλων κλειστών παγίδων για εσωτερικούς χώρους. Η εταιρεία Eco-apofraxeis, διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό, εξειδικευμένα συνεργεία και όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία, ώστε να αναλαμβάνει και να φέρει εις πέρας μυοκτονίες κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

μυοκτονίες

Καλέστε τώρα και μάθετε για τις Προσφορές μας.

Μυοκτονίες – πως καταλαβαίνω ότι υπάρχουν ποντίκια στον χώρο?

Ένα από τα πρώτα σημάδια ύπαρξης ποντικιών και αρουραίων στο χώρο, είναι οι τρύπες που ανοίγουν στον κήπο ακόμα και στους τοίχους. Επιπλέον, ίσως να παρατηρήσετε περιττώματα και λεκέδες από ούρα, αλλά και σημάδια ροκανίσματος σε αντικείμενα και τρόφιμα. Κάποιες φορές κατά τις νυχτερινές ώρες, υπάρχει περίπτωση να ακούγονται περίεργοι ήχοι, χωρίς να μπορείτε να βρείτε από που προέρχονται. Έτσι λοιπόν, η εταιρεία μας, ξεκινάει πάντα τις μυοκτονίες με την κατάλληλη επιθεώρηση της επιχείρησης ή της κατοικίας και του περιβάλλοντα χώρου. Μια σωστή επιθεώρηση, μας δίνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, όπως το μέγεθος του πληθυσμού και τα σημεία που έχουν γίνει φωλιές, ώστε να ακολουθηθεί το κατάλληλο πρόγραμμα μυοκτονίας.

Αίτια, προσέλκυσης τρωκτικών

Ο κυριότερος λόγος που προσελκύει τα ποντίκια και τους αρουραίους είναι η εύρεση τροφής και νερού, στον χώρο. Έτσι λοιπόν, αυτός είναι και ο βασικότερος κανόνας για την ολοκληρωμένη διαχείριση και μείωση του πληθυσμού τους. Τα τρόφιμα πρέπει να είναι αποθηκευμένα σε κλειστούς χώρους, που τα τρωκτικά δεν μπορούν να εισχωρήσουν και να τηρούνται όλοι οι κανονισμοί υγιεινής. Αρκετές είναι και οι φορές που ποντίκια μεταφέρονται σε επιχειρήσεις, μαζί με κάποια εμπορεύματα που εισέρχονται στον χώρο. Τα τρωκτικά είναι ένα πολύ συνηθισμένο, αλλά ταυτόχρονα επικίνδυνο πρόβλημα, των μεγαλουπόλεων και αποτελούν με πολύ σοβαρή εστία μόλυνσης.

Μυοκτονίες – Άμεση μείωση πληθυσμού

Για την άμεση μείωση του πληθυσμού των τρωκτικών που έχουν εισβάλει στο χώρο σας, τοποθετούμε παγίδες σύλληψης και σύγχρονους δολωματικούς σταθμούς. Οι δολωματικοί σταθμοί ασφαλείας είναι εγκεκριμένοι και αριθμημένοι και η τοποθεσία τους φαίνεται στο τοπογραφικό του αριθμού των σταθμών, της επιχείρησης. Με την αποπεράτωση των εργασιών, συντάσσεται φάκελος ο οποίος περιέχει:

  • τοπογραφικό πάνω στο οποίο αναγράφονται οι ακριβείς τοποθεσίες των παγίδων και των δολωματικών σταθμών.
  • Τεχνική μελέτη
  • Την άδεια του Υπουργείου Γεωργικής ανάπτυξης και το πιστοποιητικό εργασιών για μυοκτονίες.
  • Παρατηρήσεις και προτάσεις
  • Άδειες των δολωματικών σταθμών που χρησιμοποιήθηκαν

Eco-apofraxeis | απαλαχθείτε για πάντα από τρωκτικά

Τα ανεπιθύμητα τρωκτικά, μπορούν να καταστρέψουν την εικόνα κάποιας επιχείρησης, να θέσουν σε κίνδυνο τους πελάτες και το προσωπικό. Επιπλέον, η εισβολή τους σε κατοικίες μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες σοβαρές ασθένειες στα παιδιά, τα κατοικίδια και εσάς τους ίδιους. Η καταστολή και η πρόληψη των τρωκτικών, όπως καταλαβαίνετε είναι μια σημαντική υπόθεση, την οποία δεν πρέπει να αμελούμε. Η εταιρεία eco-apofraxeis, είναι πάντα δίπλα σας, για οικονομικές και αποτελεσματικές μυοκτονίες κατοικιών και επιχειρήσεων, σε όλη την Αττική. Με την σωστή εκτίμηση της κατάστασης, την επιλογή των κατάλληλων τεχνικών και σκευασμάτων και το έμπειρο προσωπικό μας, εγγυόμαστε ότι οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες θα γίνουν παρελθόν. Καλέστε μας σήμερα, ώστε ένας ειδικός της εταιρείας μας, να επισκεφθεί τον χώρο σας και να δώσει μια προσφορά για την περίπτωσή σας.

Καλέστε τώρα και μάθετε για τις Προσφορές μας.