Επιλογή Σελίδας

Δολωματικοί σταθμοί

Δολωματικοί σταθμοί – Eco Αποφράξεις

Οι δολωματικοί σταθμοί, είναι η πιο ασφαλής λύση, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των ποντικιών και των αρουραίων, σε κατοικίες, καταστήματα μαζικής εστίασης και επιχειρήσεις. Η εταιρεία μας διαθέτει μία τεράστια ποικιλία δολωματικών σταθμών, κατάλληλων για οποιαδήποτε περίπτωση. Οι δολωματικοί σταθμοί τοποθετούνται συνήθως κοντά σε τοίχους και γωνίες, όπου συνήθως περνάνε τα ποντίκια. Είναι εξοπλισμένοι με σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, τα οποία κρατούν σταθερά το δόλωμα, χωρίς να υπάρχει περίπτωση διαφυγής. Στο εσωτερικό τους, υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης τοξικών, αλλά και μη τοξικών σκευασμάτων για εσωτερικούς χώρους.

Όλοι οι δολωματικοί σταθμοί που χρησιμοποιούμε, είναι κατασκευασμένοι με τέτοιο τρόπο, ώστε:

 • να προστατεύουν το μυοκτόνο σκεύασμα από παιδιά
 • οι καιρικές συνθήκες να μην αλλοιώνουν την δραστική του ουσία
 • να προσφέρουν μεγαλύτερη διάρκεια στο μυοκτόνο
 • προσελκύουν τα ποντίκια να εισέλθουν και να τραφούν
 • να προστατεύουν τα κατοικίδια ζώα από δηλητηρίαση
Δολωματικοί σταθμοί - Eco Αποφράξεις

Καλέστε τώρα και μάθετε για τις Προσφορές μας.

 

Δολωματικοί σταθμοί – Είδη

 • Για ποντίκια – Οι δολωματικοί σταθμοί για ποντίκια, είναι μικροί σε μέγεθος και κατασκευασμένοι από υψηλής ποιότητας πλαστικό. Οι μικρές τους διαστάσεις, επιτρέπουν την τοποθέτησή τους κάτω από οικοσκευές, καλοριφέρ, έπιπλα κ.τ.λ.
 • Για αρουραίους – Οι δολωματικοί αυτοί σταθμοί ασφαλείας, έχουν μεγαλύτερες διαστάσεις, ώστε να επιτρέπουν την είσοδο σε αρουραίους. Έχουν δυνατότητα κάθετης και οριζόντιας τοποθέτησης και 2 θέσεις κλειδώματος.
 • Πολλαπλών συλλήψεων –  Κατάλληλοι για εσωτερικούς χώρους, με διαφανές καπάκι για τον τακτικό έλεγχο του εσωτερικού του. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό, δέχεται και ειδική κολλητική επιφάνεια στο εσωτερικό του.
 • Δολωματικοί Σταθμοί σωλήνες – Μικρού μεγέθους σταθμοί, φτιαγμένοι σε μορφή σωλήνα ώστε να χωράνε όλα τα είδη τρωκτικών. Μπορούν να τοποθετηθούν όλα τα είδη σκευασμάτων και έχει κλειδί ασφαλείας. Ο σταθμός είναι ειδικά κατασκευασμένος ώστε να προκαλεί όλα τα είδη τρωκτικών να εισέλθουν στο εσωτερικό του.
 • Μεταλλική παγίδα σύλληψης – κατάλληλη για εσωτερικούς χώρους στους οποίους απαγορεύονται δολώματα με δηλητήριο. Αυτή η παγίδα σύλληψης, εγκλωβίζει το τρωκτικό στο εσωτερικό της με τα ειδικά ελάσματα που περιλαμβάνει.
 • Πλαστική παγίδα σύλληψης – Ίδια λειτουργία με την μεταλλική, κατάλληλη για περιοχές με υγρασία η νερό.

 

Eco Αποφράξεις – Δολωματικοί σταθμοί

Οι δολωματικοί σταθμοί για ποντίκια και αρουραίους που χρησιμοποιούμε, είναι από ανθεκτικό πλαστικό υψηλής αντοχής ή μεταλλικοί. Με πολύ στιβαρές κατασκευές, εγγυώνται την μεγάλη διάρκεια ζωής τους, ενώ η κλειδαριά ασφαλείας που περιλαμβάνουν, προσφέρει ασυναγώνιστη ασφάλεια. Διαθέτουν ειδικές οπές για την άμεση απορροή νερού και μπορούν να τοποθετηθούν οριζόντια, κάθετα και να καρφωθούν σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Επιπλέον, διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά σωστής λειτουργίας και ασφάλειας. Καλέστε μας σήμερα, για οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με δολωματικούς σταθμούς ασφαλείας.

Tags: ΔΟΛΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ, δολωματικοι σταθμοι αθηνα, Δολωματικό κουτί με κλειδί για ποντίκια, δολωματικοι σταθμοι λειτουργια, παγιδες τρωκτικων, δολωματικός σταθμός μυοκτονίας, δολωματικοι σταθμοι ποντικων