Επιλογή Σελίδας

Καταπολέμηση ποντικιών

Καταπολέμηση ποντικιών - Eco Αποφράξεις

Καταπολέμηση ποντικιών – Eco Αποφράξεις

Η καταπολέμηση ποντικιών στις μεγαλουπόλεις, είναι επιτακτική, διότι αυτού του είδους τα τρωκτικά αποτελούν εστίες επικίνδυνων παθογόνων μικροοργανισμών. Τα ποντίκια, αποτελούν απειλή για τη δημόσια υγεία και πολλαπλασιάζονται με εντυπωσιακούς ρυθμούς, ειδικά στις πόλεις που βρίσκουν τροφή. Οι μυοκτονίες είναι λοιπόν απαραίτητες, για την διατήρηση της υγιεινής, της καθαριότητας και της ασφάλειας των εξωτερικών, αλλά και των εσωτερικών χώρων.Τα βασικά στάδια για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των ανεπιθύμητων τρωκτικών είναι:

  • Στο πρώτο στάδιο, πρέπει να εξαλείψουμε οποιαδήποτε πρόσβαση σε τροφή, κλείνοντας καλά τα τρόφιμα σε κατάλληλους αποθηκευτικούς χώρους.
  • Σε δεύτερη φάση πρέπει να εμποδίσουμε την πρόσβαση των τρωκτικών σε πηγές νερού.
  • Η καθαριότητα των χώρων, σίγουρα είναι επίσης σημαντική! Καθαρίζουμε και σκουπίζουμε κάτω από ηλεκτρικές συσκευές και ντουλάπια κουζίνας, όπου συσσωρεύονται υπολείμματα τροφών.
  • Αν υπάρχουν εξωτερική χώροι με πυκνή βλάστηση, πρέπει να καθαριστούν άμεσα, καθώς αποτελούν χώρο φιλοξενίας τρωκτικών.
  •  Απομακρύνετε από τον εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο, σκουπίδια, ξύλα και παλιά αντικείμενα.
  • Στη συνέχεια, η καταπολέμηση ποντικιών, γίνεται με την χρήση δολωματικών σταθμών και ειδικών παγίδων, που τοποθετούνται σε διάφορα σημεία του χώρου. Οι καταπολέμηση τρωκτικών πρέπει να γίνεται πάντα από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, ώστε να υπάρχει ασφάλεια και εγγυημένο αποτέλεσμα.

Καλέστε τώρα και μάθετε για τις Προσφορές μας.

Αποτελεσματική καταπολέμηση ποντικιών

Κύριος στόχος κάθε μυοκτονίας είναι η αποτελεσματική εξόντωση των ποντικιών ή αρουραίων, όπως και η παρεμπόδιση της επανεμφάνισής τους στο χώρο. Το προσωπικό της εταιρείας μας, έρχεται στο χώρο σας για την απαραίτητη μελέτη και εντοπισμό του προβλήματος. Κατόπιν, σας δίνουμε προσφορά και το πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσουμε για την αποτελεσματική καταπολέμηση ποντικιών. Χρησιμοποιούμε μόνο σύγχρονα και εγκεκριμένα σκευάσματα, με σεβασμό στην υγεία των κατοικίδιων και των παιδιών σας. Με υπερσύγχρονες παγίδες και δολωματικούς σταθμούς οι οποίοι τοποθετούνται στα κατάλληλα σημεία, αντιμετωπίζουμε με αποτελεσματικότητα κάθε περίπτωση. Μετά το τέλος της μυοκτονίας, λαμβάνετε το εγκεκριμένο πιστοποιητικό απολύμανσης του χώρου.