Επιλογή Σελίδας

Μυοκτονίες Αθήνα

Μυοκτονίες Αθήνα – Eco Αποφράξεις

Η Eco Αποφράξεις αναλαμβάνει μυοκτονίες Αθήνα, και σε όλο το νομό Αττικής, έχοντας τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά. Φέρνουμε εις πέρας μυοκτονίες Αθήνα, σε κατοικίες, επιχειρήσεις και δημόσιες υπηρεσίες. Τα τρωκτικά είναι πολύ σοβαρή εστία μόλυνσης για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα κατοικίδια. Μεταφέρουν συχνά επικίνδυνους μικροοργανισμούς, ενώ αναπαράγονται ραγδαία. Είναι λοιπόν εμφανές, ότι το πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα, πριν πολλαπλασιαστούν ή μεταδώσουν κάποια ασθένεια. Οι μυοκτονίες Αθήνα, γίνονται από άρτια εκπαιδευμένα συνεργεία, με τεράστια εμπειρία στον κλάδο. Η αντιμετώπιση των ποντικιών και των αρουραίων γίνεται με την χρήση δολωματικών σταθμών και άλλων ειδών παγίδων για εσωτερικούς χώρους. Η εταιρεία μας, διαθέτοντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές, σκευάσματα και εργαλεία, φέρνει εις πέρας με απόλυτη επιτυχία, μυοκτονίες κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

Μυοκτονίες Αθήνα - Eco Αποφράξεις

Καλέστε τώρα και μάθετε για τις Προσφορές μας.

Αιτίες, προσέλκυσης ποντικιών & αρουραίων

Οι κυριότερες ενδείξεις ύπαρξης τρωκτικών στο χώρο σας είναι οι λεκέδες από ούρα, περιττώματα και σημάδια ροκανίσματος στα αντικείμενά σας. Αρκετές φορές θα παρατηρήσετε περίεργους ήχους κατά την  διάρκεια της νύχτας και μπορεί να εντοπίσετε περίεργες τρύπες στην αυλή σας. Οι μυοκτονίες Αθήνα, ξεκινάνε πάντα με την σχολαστική επιθεώρηση της κατοικίας ή της επιχείρησης, αλλά και των εξωτερικών χώρων. Λαμβάνουμε έτσι όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να επιλεχθεί το κατάλληλο πρόγραμμα καταπολέμησης. Ο κύριος λόγος που τα τρωκτικά εισβάλουν στο χώρο μας, είναι η εύρεση νερού και τροφής. Εάν λοιπόν θέλουμε να απαλλαγούμε οριστικά από αυτά, πρέπει να αποθηκεύσουμε όλα τα τρόφιμα σε κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους. Επίσης, αν στο χώρο φέρνουμε συχνά μεγάλα εμπορεύματα, μπορεί να βρίσκονται κρυμμένα μέσα σε αυτά και να εξαπλώνονται κατόπιν στο χώρο μας.

Μυοκτονίες Αθήνα – Άμεση αντιμετώπιση

Για να υπάρξει εγγυημένη και άμεση αντιμετώπιση στις μυοκτονίες Αθήνα, η εταιρεία μας τοποθετεί δολωματικούς σταθμούς και σύγχρονες παγίδες σύλληψης. Όλα μας τα προϊόντα είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ και τα αρμόδια υπουργεία, ενώ η τοποθεσία τους φαίνεται στο σχετικό ειδικό τοπογραφικό. Μετά από την ολοκλήρωση των εργασιών στις μυοκτονίες Αθήνα, συντάσσουμε φάκελο με:

  • τοπογραφικό με τις οι ακριβείς τοποθεσίες των δολωματικών σταθμών και παγίδων.
  • Προτάσεις και παρατηρήσεις.
  • Ειδική τεχνική μελέτη.
  • Τις άδειες των δολωματικών σταθμών.
  • Πιστοποιητικό εργασιών και άδεια του Υπουργείου Γεωργικής ανάπτυξης.