Επιλογή Σελίδας

Ποντίκια στο σπίτι

Ποντίκια στο σπίτι – Eco Αποφράξεις

Τα ποντίκια στο σπίτι, είναι ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί πολλές κατοικίες σε ολόκληρη την περιοχή της Αττικής. Αυτά τα ανεπιθύμητα τρωκτικά, προσεγγίζουν τους χώρους μας, σε μια προσπάθεια εύρεσης τροφής και νερού. Είναι φορείς παθογόνων οργανισμών και δυστυχώς είναι πολύ επικίνδυνα για μικρά παιδιά, κατοικίδια ζώα, αλλά και εμάς τους ίδιους. Τα ποντίκια στο σπίτι, εισβάλουν από μικρά ανοίγματα και ρωγμές, από ανοικτά παράθυρα και πόρτες, ή μέσω των αποχετεύσεων. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, είναι πολύ δύσκολο να προστατευτούμε και να τα αποτρέψουμε να εισχωρήσουν στο εσωτερικό της κατοικίας. Ο μόνος τρόπος πρόληψης, είναι η σωστή αποθήκευση των τροφίμων, μέσα σε κλειστά ντουλάπια και η τακτική καθαριότητα και ο έλεγχος πληθυσμού από μια εξειδικευμένη εταιρεία. Η εταιρεία eco-apofraxeis, προσφέρει άμεσα

  • εκτίμηση του προβλήματος.
  • επιλογή των κατάλληλων σκευασμάτων.
  • επανελέγχους και επαναληπτικές εφαρμογές, έως την ολική εξάλειψη των ποντικιών από το σπίτι.
  • συμβουλευτική υποστήριξη
  • πιστοποιητικό μυοκτονίας

Καλέστε τώρα και μάθετε για τις Προσφορές μας.

Ποντίκια στο σπίτι, ΤΕΛΟΣ

Αρχικά, οι τεχνικοί της εταιρείας μας, εντοπίζουν όλα τα σημεία από τα οποία μπορεί να εισέρχονται τα ποντίκια στο σπίτι. Κατόπιν, τοποθετούν κοντά σε αυτά τα σημεία τα ειδικά σκευάσματα και τις παγίδες. Οι δολωματικοί σταθμοί, τοποθετούνται με προσοχή κάτω και πίσω από ηλεκτρικές συσκευές και μεγάλα έπιπλα και γενικότερα στα σημεία εκείνα από όπου συνηθίζουν να περνάνε τα τρωκτικά. Η χρήση δολωματικών σταθμών δεν είναι απαραίτητη για την λειτουργική τοποθέτηση των σκευασμάτων, όμως κρίνονται σίγουρα απαραίτητοι αν υπάρχουν μικρά παιδιά και κατοικίδια τα οποία θα μπορούσαν να φάνε το ποντικοφάρμακο. Οι δολωματικοί σταθμοί είναι απόλυτα ασφαλής και δεν είναι δυνατό να ανοιχθούν ώστε να προκαλέσουν ανεπιθύμητες ενέργειες σε οτιδήποτε μεγαλύτερο από ένα ποντίκι.

Απαλλαγείτε λοιπόν από τα ποντίκια στο σπίτι με ένα τηλεφώνημα, στις Eco Αποφράξεις. Για μυοκτονίες ποντικιών, αρουραίων κτλ καλέστε μας άμεσα και σε λίγα λεπτά, ένας εξειδικευμένος υπάλληλος της εταιρίας μας, θα έρθει στο χώρο σας. Άμεσα, εγγυημένα και οικονομικά σας απαλλάσσουμε από τα ποντίκια στο σπίτι ή όπου αλλού υπάρχουν.