Επιλογή Σελίδας

Συντήρηση αποχετεύσεων

Συντήρηση αποχετεύσεων – Eco Αποφράξεις

συντήρηση αποχετεύσεωνΗ εταιρεία Eco – αποφράξεις εξειδικεύεται στην συντήρηση αποχετεύσεων σε ολόκληρη την Αττική. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία και σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία, ώστε να αντιμετωπίζουμε με ταχύτητα οποιοδήποτε αποχετευτικό πρόβλημα αντιμετωπίζεται. Αναλαμβάνουμε συντήρηση αποχετεύσεωνστοχεύοντας το καλύτερο πάντα αποτέλεσμα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εγγυόμαστε ότι το δίκτυό σας θα λειτουργεί άψογα, καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Η συχνότητα συντήρησης μπορεί να είναι ετήσια, εξαμηνιαία, ή και μηνιαία. Οι παράγοντες που καθορίζουν τις ανάγκες του δικού σας δικτύου, είναι η παλαιότητα, η χρήση και η ποιότητα κατασκευής. Το βούλωμα των αποχετεύσεων, συνήθως προκαλείτε όταν στο εσωτερικό τους συσσωρεύονται λίπη, υπολείμματα τροφών, σκουπίδια ή ρίζες δέντρων. Η ροή των υδάτων με τον χρόνο μειώνεται και τελικά φτάνει στο πλήρες μπλοκάρισμα του αγωγού.

Συντήρηση αποχετεύσεων – Πείτε ΟΧΙ στα περιττά έξοδα

Η τακτική συντήρηση αποχετεύσεων μπορεί να σας γλιτώσει από ανεπιθύμητα έξοδα που μπορεί να προκύψουν από κάποιο Απρόοπτο βούλωμα. Ένα συμβόλαιο συντήρησης μπορεί να προλάβει μία απρόοπτη υπερχείλιση, η οποία μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτες ζημιές στην περιουσία σας. Επίσης, διατηρείτε η σωστή υγιεινή και καθαριότητα της αποχέτευσης, αποφεύγοντας τον κίνδυνο εστιών μόλυνσης και δυσάρεστων οσμών. Ένας ακόμα θετικός παράγοντας για να επιλέξετε συχνή συντήρηση αποχέτευσης, είναι ότι επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής της και μπορεί να γίνει διάγνωση για βλάβες που σε άλλη περίπτωση θα ήταν αδύνατο να προβλεφθούν.

Καλέστε τώρα και μάθετε για τις Προσφορές μας.

Τι πρέπει να προσέχετε!

Εκτός από τα συμβόλαια συντήρησης που παρέχουμε, υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείτε και εσείς να κάνετε, ώστε να διατηρήσετε περισσότερο καιρό την αποχέτευση σας. Ας δούμε λοιπόν τι πρέπει να προσέξετε στην καθημερινότητα σας:

  • ΟΧΙ τρόφιμα, σαπούνια, τρίχες και λίπη, στην λεκάνη και τους νεροχύτες.
  • Αφήνετε πάντα ζεστό νερό να τρέχει μετά από το πλύσιμο των πιάτων, ώστε να μην κολλήσουν τα λίπη στα τοιχώματα από τις σωληνώσεις.
  • Να ελέγχετε τακτικά το προστατευτικό διχτάκι στη μπανιέρα, και να το καθαρίζετε από τρίχες και υπολείμματα.
  • Ελέγξτε τακτικά τα υδραυλικά και κάντε συντήρηση περίπου μια φορά το εξάμηνο.
  • Εάν παρατηρήσετε άμβλυνση της ροής του νερού, μην περιμένετε να βουλώσει τελείως και καλέστε μας άμεσα. Όσο πιο νωρίς το προλάβετε τόσο πιο εύκολη και οικονομική θα είναι η απόφραξη.
  • Μην χρησιμοποιείτε χημικά καθαριστικά του εμπορίου, διότι διαβρώνουν τις σωληνώσεις και προκαλούν ανεπανόρθωτη ζημιά στο περιβάλλον.

Συντήρηση αποχετεύσεων – Με σεβασμό στην ιδιοκτησία σας

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει συντήρηση αποχετεύσεων έχοντας στη διάθεσή της έναν υπερσύγχρονο εξοπλισμό, όπως κάμερες υψηλής ανάλυσης, ηλεκτροκίνητα μηχανήματα, πιεστικά κ.α. Ενεργούμε πάντα με σεβασμό στην ιδιοκτησία σας και εγγυόμαστε τις πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες στην αγορά. Αναλαμβάνουμε συμβόλαια συντήρησης σε κατοικίες, πολυκατοικίες, δημόσιες υπηρεσίες, βιομηχανικά κτίρια και οποιοδήποτε αποχετευτικό σύστημα χρειάζεται τις υπηρεσίες μας.