Επιλογή Σελίδας

Συντήρηση βόθρου

Συντήρηση βόθρου – Eco Αποφράξεις

συντήρηση βόθρουΗ εταιρεία Eco αποφράξεις, εξειδικεύεται στην συντήρηση βόθρου και δραστηριοποιείται στον χώρο για πολλά συναπτά έτη. Διαθέτουμε σύγχρονο τεχνολογικά εργαλεία και μεγάλη εμπειρία ώστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες συντήρησης βόθρου, σε όλη την Αττική. Ο συχνός καθαρισμός του βόθρου, εξασφαλίζει την σωστή λειτουργία και αποτρέπει ανεπιθύμητες και κοστοβόρες εκπλήξεις.

Σε περιοχές στις οποίες δεν υπάρχει κεντρικό αποχετευτικό δίκτυο για την σύνδεση των κατοικιών, επιτρέπεται η κατασκευή και χρήση βόθρων. Οι βόθροι εξυπηρετούν ένα πολύ μεγάλο αριθμό εξοχικών και αγροτικών κατοικιών και παραμένουν η μοναδική λύση για την εξυπηρέτηση των ακάθαρτων υδάτων. Χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, τους στεγανούς και τους απορροφητικούς βόθρους. Ο στεγανός βόθρος, δεν επιτρέπει από τα τοιχώματα του να περάσουν λύματα και είναι ο πλέον κατάλληλος, για να μη μολύνει το περιβάλλον. Ο απορροφητικός βόθρος αφήνει το υγρό μέρος των λυμάτων να διαφύγει από το κάτω μέρος του και να περάσει στον υδροφόρο ορίζοντα.

Καλέστε τώρα και μάθετε για τις Προσφορές μας.

Συντήρηση βόθρου – οφέλη

Με την τακτική συντήρηση βόθρου εμποδίζουμε μολυσματικές ασθένειες να εξαπλωθούν στην περιοχή και μειώνουμε την μόλυνση του περιβάλλοντος. H συντήρηση βόθρου αρχίζει με την άντληση λυμάτων και στερεών αποβλήτων με αντλίες υψηλής αναρρόφησης της εταιρείας μας. Στη συνέχεια, το εξειδικευμένο προσωπικό, πλένει περιμετρικά με αντλίες υψηλής πίεσης τα τοιχώματα του βόθρου. Τέλος, γίνετε η κατάλληλη απολύμανση, με ειδικά καθαριστικά προϊόντα. Η συντήρηση αποχετεύσεων, πρέπει να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, σε περιπτώσεις όπου υπάρχουν μεγάλα ημερήσια φορτία. Για παράδειγμα, σε περιπτώσεις κοινοχρήστων αποχετευτικών δικτύων, τα οποία δέχονται μεγάλες εκροές.

Συντήρηση βόθρου & πρόληψη

Η συντήρηση αποχετεύσεων, προλαμβάνει προβλήματα όπως οι δυσάρεστες οσμές από τα σιφώνια. Επίσης σας γλιτώνει από προβλήματα φραγής, της λεκάνης τουαλέτας, του νιπτήρα και των νεροχυτών της κατοικίας σας. Η επιθεώρηση του βόθρου με την ειδική κάμερα βιντεοσκόπησης, μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη βλαβών του εσωτερικού του. Επιπροσθέτως, βοηθάει στην έγκαιρη παρέμβαση και αποκατάσταση της βλάβης.
συντήρηση βόθρου